CS pe 08.07. klo 17:00

NIP - NAVI

NIP turnauksen musta hevonen – loistokerrointa NAVI:a vastaan

IEM Colognen toisen pelipäivän toisen kierroksen ottelupareissa nähdään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun ukrainalaisjoukkue NAVI saa vastaansa ruotsalaisjoukkue NIP:n. ottelu alkaa klo: 17:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. NIP on yllättävän suuri altavastaaja otteluun, vaikka joukkueen formi uuden kokoonpanon kanssa näyttää äärimmäisen vahvalta.

NIP:n peli avauspäivän ottelussa Heroicia vastaan näytti todella lupaavalta. Joukkueen AWP-pelaaja Patrick “es3tag” Hansen pelasi selvästi aggressiivisemmin omaa rooliaan, mikä ainakin Herocia vastaan sopi todella hyvin NIP:n pelisuunnitelmaan. NIP:n Ludvig “Brollan” Brolinin, Fredrik “REZ” Sternerin sekä Hampus “hampus” Poserin rifle-core on yksi huippujoukkueiden vahvimmista, ja kun takalinjoiltakin löytyy kaksi äärimmäisen kokenutta valmentajaa, on ruotsalaisjoukkueella pullat äärimmäisen hyvin uunissa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

es3tagin tasonnosto on juuri se, mitä ninjat tarvitsevat. NIP näytti todella vahvalta jo es3tagin pelatessa passiivisemmin sekä hoitaen oman roolinsa, mutta mikäli hänkin pystyy ottamaan Heroic-pelin kaltaista impactia jatkuvalla syötöllä, on ruotsalaisjoukkue äärimmäisen vahvoilla turnausta ajatellen.

NIP:n päivän vastustaja on kova. Vastaan asettuu uuden aikakauden NAVI, joka Denis “electroNic” Sharipovin alla saattaa näyttää jopa vahvemmalta, kuin aikaisemmin. NAVI:lla on kuitenkin vielä tekemistä, mikäli joukkue haluaa “jatkaa” Kirill “Boombl4” Mikhaylovin kanssa aloittamaansa aikakautta. NIP on nykyisellä rosterillaan hieman itsevarmempi, sillä harjoittelua on saatu alle enemmän. Joukkueen karttavalikoima näyttää todella vahvalta, sillä niin Overpass kuin myös Inferno ovat joukkueelle äärimmäisen vahvoja karttoja, ja kyseiset kartat tulevat olemaan avainasemassa illan ottelussa.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa