CS pe 25.11. klo 20:00

NIP - NAVI

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaatuuko NAVI? NIP:llä karttojen puolesta loistosaumat ottelun voittoon!

BLAST Premier Fall Finalsin pudotuspelit starttaavat tänään kahdella puolivälieräottelulla. Niiden voittajat etenevät välieriin pelaamaan FaZea sekä Liquidia vastaan. Tänään toisessa ottelussa vastakkain ovat ruotsalaisjoukkue NIP sekä ukrainalaisjoukkue NAVI. Joukkueiden välinen ottelu starttaa klo: 20:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Ruotsalaisjoukkue NIP:n alku Aleksi “Aleksib” Virolainen joukkueen IGL:nä oli hieman kivinen. Toki joukkue hoiti tiensä Majoreiden Legends Stagelle suoraan RMR-karsinnoista 3-0, mutta itse Majoreilla tulikin pahasti takkiin. Myös käynnissä oleva BLAST:n Fall Finals -turnaus alkoi tappiolla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

On kuitenkin todettava, että Ninjojen ottelussa OG:ta vastaan, minkä joukkue voitti lukemin 2-0, pelasi NIP loistavasti, ja Aleksi callasi erittäin hyvin. Vaikka aluksi kärsittiin lähes murskatappio Heroicille, oli sekin pitkälti väärän karttavalinnan ansiota. Aleksi sanoi haastattelussa itsekin, että Overpassin päästäminen kolmanneksi oli virhe, ja se tehtiin vain, koska vanhalla NIP:n linarilla oli hyvä recordi Heroicia vastaan kyseisessä kartassa.

Inferno kulki Heroicia vastaan loistavasti, OG:ta vastaan parannettiin otteita Ancientiin, ja Vertigo näyttäisi myös sujuvan Aleksib:n joukkueelta. NIP:llä on hyvä karttavalikoima kasassa varsinkin NAVI:a vastaan, sillä NAVI ei pidä OP:sta kovinkaan paljoa. NIP tulee poistamaan Dustin, kun NAVI puolestaan poistaa Vertigon. NIP saa omaksi kartakseen joko confident-pickinä Infernon tai mahdollisesti yllätysvalintana Nuken. NAVI valinnee Miragen, jolloin kolmas voisi olla Nuke tai Ancient.