CS la 14.05. klo 14:15

NIP - Vitality

Vitality lämmenneenä Legends Stagelle

PGL Major Antwerpin Challengers Stage on pelattu. Edessä on Majorien päävaihe eli Legends Stage, missä maailman kuusitoista parasta joukkuetta asettuu vastakkain taistelemaan kahdeksasta paikasta puolivälierissä. Avauspäivä tarjoilee todella jännittäviä ja hyvätasoisia otteluita, joka kertoo pelkästään kuinka älyttömän kovatasoisesta turnauksesta on kyse. Jo avauskierroksella nähdään todella kuumia otteluita.

Yksi avauskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista nähdään heti kättelyssä klo: 14:15 alkaen, kun suoraan Legends Stagelle saapuva ruotsalaisjoukkue NIP saa vastaansa ranskalaisjoukkue Vitalityn. Ottelu pelataan tietysti paras yhdestä -formaatilla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Vitality saapuu Legends Stagelle allaan loistava lämmittely. Joukkue eteni puhtaasti 3-0 Challengers Stagelta jatkoon, ja joukkueen peli näyttää parantuvan jatkuvasti. Joukkueen tanskalaistähdet Emil “Magisk” Reif ja Peter “dupreeh” Rasmussen näyttävät olevan todella kovassa tikissä, ja kun Mathieu “ZywOo” Herbautkin on herännyt Majoreille, ei joukkeelle löydy kovin montaa haastajaa.

NIP:n ei pitäisi olla yksi potentiaalisista haastajista. Joukkue pelaa ilman vakituista AWP-pelaajaa, kun Nicolai “device” Reedzin tonttia täyttää tanskalainen rifle-pelaaja Patrick “es3tag” Hansen. Toki NIP vahvisti kokoonpanoaan todella taitavalla Ludvig “Brollan” Brolinilla, ja on nyt saanut muutamia viikkoja aikaa harjoitella herran kanssa. NIP ei silti sytytä. es3tag ei pysty haastamaan ZywOota, eikä NIP:n core tikissä olevaa Vitalityä.

10 euroa pelirahaa