CS ti 15.02. klo 12:00

NIP - Wisla Krakow

NIP aloittaa karkelot Katowicessa Wisla Krakowia vastaan

GET HYPED! IEM Katowice 2022 starttaa tänään, tiistaina Play-In -vaiheen merkeissä. Päivän kolme ensimmäistä ottelua pelataan klo: 12:00 alkaen. Yhdessä näistä edelleen ilman Nicolai “dev1ce” Reedtziä pelaava NIP saa vastaansa puolalaisjoukkue Wisla Krakowin. Ottelu pelataan paras yhdestä -formaatilla.

NIP:n kokoonpanossa deviceä korvaa edelleen organisaation akatemiajoukkueesta tunnettu Love “phzy” Smidebrant. Kelvollisella tasolla edellisissä otteluissa pelannut phzy ei tietenkään pysty devicen saappaita täyttämään, mutta niin kauan kun Hampus “hampus” Poser pitää NIP:ssä oman tasonsa yllä, ei hänen välttämättä superstara tarvitsekaan olla. NIP ei voittajasuosikki turnaukseen lähdettäessä ole, mutta joukkue voi helpostikin yltää esimerkiksi kahdeksan parhaan joukkoon.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Toki NIP:n pitää ensin päästä pelaamaan main eventtiin. Se tapahtuu esimerkiksi voittamalla kaksi ensimmäistä otteluaan Play-In -vaiheessa. Kun ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu alemman tason Wisla Krakow, voi katseet käytännössä siirtää jo seuraavaan otteluun – vai voiko?

Wisla Krakow on pelannut viime aikoina vahvasti juurikin alemman tason joukkueita vastaan. Joukkue saa myös erinomaisen kartan otteluun, kun periaatteessa muutaman poiston jälkeen jäljellä voi olla molemmat puolalaisjoukkueen parhaat kartat Nuke ja Overpass. Viimeinen päätös jää kuitenkin ninjojen käsiin, jonka vuoksi pelkoa Overpassin pelaamisesta ei kannata pitää yllä. NIP saa kelvollisen kartan otteluun, jossa joukkueen ehdottomasti pitäisi voittaa Wisla Krakow muutamankin kierroksen erolla.

10 euroa pelirahaa