Kakkonen la 30.04. klo 14:00

NJS - Atlantis

Atlantis jyrää Nurmijärvellä!

Kakkosen A-lohko saadaan kunnolla käyntiin tänä viikonloppuna – tätä ennen sarjassa on keretty pelaamaan vasta yksi ottelu. Lohkoon on perinteisesti kasattu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan joukkueita, joiden lisäksi lisäväriä tuovat Itä-Suomen joukkueet. Pisin vierasmatka pääkaupunkiseudulta tehdään Joensuuhun asti.

Nurmijärveläinen NJS sijoittui viime kauden päätteeksi sarjassa kahdeksanneksi. Lähtökohdat uuteen kauteen eivät ole aivan optimaaliset, sillä joukkueesta poistui kauden jälkeen lähes kymmenen pelaajaa. Pahimpia menetyksiä olivat ykkösvahti Otso Knuuttila ja paras maalintekijä Miro Salminen. Joitakin päteviä paikkauksia on tehty, ja omista junioreista kasvatetaan miesten tasolle pelaajia. Poissaoloja isännillä on jonkun verran, sillä loukkaantumisten lisäksi miehiä vievät myös pelikiellot, armeija ja opiskelukiireet.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Atlantis pärjäsi viime kaudella Kakkosessa varsin hyvin, ja odotukset ovat sangen korkealla tänäkin vuonna. Eri pelipaikoilla on lupaavia kasvoja, ja varsinkin hyökkäys voi olla todella vaarallinen tällä kaudella – Ilves-Kissoista siirtynyt Mauro Severino on todella laadukas lisä jo ennestään kovan tulivoiman omaavaan joukkueeseen. Managerina on legendaarinen römeä-ääninen iskelmälaulaja Aarne Tenkanen.

Pelieurot menevät tässä Atlantikselle. Vetomuotona on HT/FT, eli vetoa lyödään siitä, että vieraat johtavat ottelua tauolla, ja ovat myös ottelun lopullisia voittajia. Tämän puoliaika/täysaikavedon tarjoaa Betive.

10 euroa pelirahaa