Kansallinen Liiga to 02.06. klo 18:30

NJS - HPS

Maalinteko tuottaa tuskaa!

Naisten Kansallinen Liiga jatkaa tämän viikon pelejä jo torstaina, jolloin sarjanousija NJS pelaa HPS:ää vastaan. NJS on tällä hetkellä sarjajumbona, ja joukkueen mestaruutena voidaan pitää sarjapaikan uusimista. HPS on tällä hetkellä taistelemassa viimeisestä ylemmän loppusarjan paikasta, jota tavoittelevat myös FC Honka ja Ilves.

Liikaa ei nurmijärveläisille annettu toivoa kauden ennakoissa, ja liiga onkin osoittautunut tukalaksi paikaksi NJS:lle. Erityisesti on tökkinyt maalinteko: on selvää, että alle puolen maalin ottelukohtaisella keskiarvolla ei liikaa juhlita. Tosin puolustus ei ole enää niin virhealtis kuin alkukaudella. Tällä hetkellä tappioputki on neljän ottelun mittainen, eikä voittoja ole sarjakaudella napsunut yhtäkään. Edellisen ottelun 0-1 kotitappio ONS:lle saattaa osoittautua sarjapaikan suhteen todella kalliiksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

HPS on ollut erittäin vakuuttava varsinkin kotipeleissään: viime viikonloppuna Ilves lähti Paloheinästä 5-0 rökäletappio niskassaan. HPS on saanut peliään monipuolisemmaksi ja tiukemmaksi, eikä tällä kertaa luulisi NJS:n saavan kolmea maalia, kuten vierasottelussa maaliskuun lopussa. HPS:n esitykset tuntuvat paranevan kauden edetessä mukavasti.

HPS on kertoimissa suuri suosikki, eikä sille puolelle saada peliä aikaiseksi. NJS ei lähtökohtaisesti maistu peleihin oikein mitenkään päin. Ehdottomasti maistuvin vaihtoehto betseille onkin joukkueiden onnistuminen maalinteossa: etenkin NJS on ollut tulivoimaltaan sangen nuhainen, eikä nurmijärveläisten jääminen nollille järkyttäisi yhtään. Siis betsi sille, etteivät molemmat joukkueet onnistu maalinteossa.

10 euroa pelirahaa