ma 08.04. klo 18:30

Nokian KrP - Classic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Mikä kerroin! – Pirkanmaan derby-sarja ei missään nimessä ole ollut puistokävely Classicille.

F-liigan välierissä Nokian KrP on pakkovoiton tarpeessa, mikäli kautta halutaan vielä maanantain jälkeen jatkaa. Classic on “Pirkanmaan paikallisessa” ollut rehellisesti pari tuumaa edellä, mutta ei sarjan katkaisu Raholan Teurastamolla missään nimessä ole mikään läpihuuto-juttu.

*XLBetiltä kevään pelaajille 100€ bonaria! Tsekkaa tipsin lopusta lisää.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nokia on välieräsarjassa ollut jo huomattavasti lähempänä omaa potentiaaliansa, mutta toki Janne Kainulaisen miehistöllä on edelleenkin varaa kiristää ruuvia. Joona Rantalan ykkösviisikko on pienistä kolhuista huolimatta pitänyt vetensä ja maalinsuulla Miro Tuomala pelaa tykki sarjaa. Kim Hyrkkönen on taustaviulusta löytänyt hyvän vireen, mutta esimerkiksi Valtteri Viitakoskella alkaa olla viimeiset saumat herätä talviunilta. Erikoistilanteet jylläävät tuttuun tyyliin vahvalla tasolla ja kotiluolassa Näädillä on kaikki saumat lyödä ottelusarja tasoihin.

Classic näytti ottavan sarjassa isännän roolia jo kolmos matsissa, muttei kuitenkaan pystynyt naulamaan paikallisvastustajansa arkkua kiinni. Pelillisesti Family on oppinut, eikä uhkarohkeaa avauspeliä enää viime otteluissa olla päästy todistamaan. Oskari Heikkilä pelaa elämänsä kevättä ja Ville Lastikka on löytänyt pelipäälle sarjan edetessä. Ylivoima yskii edelleen, vaikkakin viimeksi Bläk Boksissa verkko heilui kreivin aikaan myös erikoistilanteessa.

Classic on lyöty vieraissakin yli 50% pinnan suosikiksi, ja markkina on sarjan edetessä kyykistynyt vain lisää polvilleen Familyn edessä. Vaikka “Cee” onkin ollut tilastojen valossa piirun edellä, ei Näätä helposti ole yhdessäkään ottelussa taipunut. Rahola tunnetusti ei ole kovinkaan helppo paikka vierailla ja potentiaaliltaan Nokian rima on jopa vastustajaansa korkeammalla. XLBetin hirmu kellotus suoralle kotivoitolle on tarjous, josta Uhmapelaajat ei voi kieltäytyä!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Nokian KrP voittaa” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.