ke 13.12. klo 18:30

Nokian KrP - Happee

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Happee jatkaa nousuaan ja laittaa mestarisuosikin ahtaalle – Bookkereilta tarjolla aikaista joululahjaa!

F-liigassa päästään keskiviikkona hyödyntämään bookkereiden totaalista ohivetoa. Kärkikaliiberin Nokian KrP isännöi Raholassa Jyväskylän Happeeta ja vieraiden kertoimet ovat likimain infernaalisella tasolla. Vierailijat on parantaneet otteitaan reippaasti ja nousu kohti kärkinelikkoa on täysin aikataulussa.

*Skrollaa vihje loppuun ja lunasta 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Nokia pitää hallussaan sarjan piikkipaikkaa, vaikkakin pistekeskiarvolla mitattuna sijoitus on “vasta” kolmas. Näätälauma oli kauteen lähdettäessä suurin ennakkosuosikki pyttyyn, mutta kaukalon puolella on rehellisesti sanottuna jäänyt vajaaksi. Joona Rantala sekä Mikko Laakso johtavat joukkoja edestä ja laatua Nokialla piisaa alempiinkin viisikkoihin. Juuso Aholan poissaolot ovat kuitenkin näkyneet karusti kärkiukkojen takana, eikä esimerkiksi “Näätien” kolmosvitja ole tällä hetkellä missään nimessä mestaarustasolla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Happeelle sai ruksata isoa miinusta heikosta startista, mutta sittemmin Tero Kotilaisen suojatit ovat alkaneet saada juonenpäästä kiinni. Kaapo Siekkinen on varmuudella sivussa, mutta ei jypinkylässä yhteen mieheen kaaduta. Markus Sipronen on aivan sarjan parhaimmistoa puolustuksessa ja hyökkäyspäässä esimerkiksi Markus Salmi on väläytellyt jo maajoukkuepaidassakin asti. Tolppien välissä Pietari Jääskeläinen ei missään nimessä vakuuta, muttei kassari myöskään ole aivan niin huono kuin mitä maalikoosteiden perusteella voisi olettaa.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa KrP oli hieman vajaamiehisenäkin napsun edellä, mutta lokakuun alusta vierailijat ovat parantaneet rutkasti. Happee on Uhmapelaajien papereissa edelleen sarjan top-4 joukkue, eikä tasoero missään nimessä ole kertoimien mukainen. Galaksinon tykkitasoitukseen kelpaa ladata panoksia ja tässä kustaan hunajaa vielä kahden maalin tappiollakin!

Näin teet tällä vedolla 43€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Happee +2,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Happee +2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.