F Liiga ke 28.09. klo 18:30

Nokian KrP - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Markkinoilla paniikki päällä! – Uhmapelaajat jatkaa tyynenä Näätien kelkassa

Nokian KrP jatkoi viikonloppuna voitokkaana kun kärkiseura Happee kaatui jatkoajalla 7-8 lukemin. Näätä operoi tällä hetkellä suoraasanottuna ilman maalivahtia kun ykkösvahti Miro Tuomala on lasaretin puolella.

Superlupaus Juuso Ahola osui viime ottelussa kolmesti ja ikinuori Henri Johansson on jatkanut totutun tehokkaana. Ykköstykki Joona Rantala vasta käynnistelee koneitaan, joten hätähousujen iskemä paniikkinappula on syytä kiskoa pikimmiten takaisin off-asentoon.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Oilersia povattiin pitkään jopa sarjan seuraavaksi dynastiaksi mutta tämän saralla espoolaisilla on jäänyt pahasti piippuun. Heikki Luukkosen projekti vetää kirjaimellisesti viimeisiään ja tulevaan kauteen Oilers ei edelleenkään ole sarjan kuumin nimi.

Supertähti Justus Kainulainen on ollut vähemmän yllättäen hirmu liekissä yhdessä uutushankinta Aaro Astalan kanssa. Rasmus Kainulaisen sekä Tuomas Iiskolan loukkaantumiset syövät tehoja valtavasti ja tällä hetkellä Öljymiehet on pitkälti ykkösviisikkonsa urotekojen varassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Nokian KrP (@nokiankrp) jakama julkaisu

Nokia on aivan törken laadukas nippu, eikä Uhmapelaajat ole markkinan tavoin yhtään huolissaan Näätien iskukyvystä, epämääräisestä kassaritilanteesta huolimatta. Repaleisen Oilersin poissaolot voidaan laskea lähes yksi yhteen kotijoukkueen kanssa ja perustasolaan KrP onkin sitten reippasti edellä. Poimitaan hanakasti kotivoittoa pelitositteelle!