F Liiga pe 31.03. klo 18:30

Nokian KrP - Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Näätä pitää kotietunsa ja Uhmapelaajien kuudes peräkkäinen salibandylunastus on tosiasia!

Runkosarjan piikkipaikalta kevään tosipeleihin lähtenyt Nokian KrP leikitteli avauskierrokselta odotetusti 4-0 otteluvoitoin jatkoon. Välierissä Näätälauma saa vastaan hirmuiskussa olevan Oilersin. Nokia tarjoili espoolaisille kylmää vettä niskaan jo viime vuoden pleijareissa ja kyllähän kotijoukkue tänäkin vuonna sarjassa ennakkosuosikki on.

KrP rallatteli OLS:an tuloksista huolimatta helposti kumoon. Ykköspyssyt eivät vielä puolivälierissä alkaneet riehua, mutta perjantaina Raholan Teurastamolla Joona Rantala ja Henri Johansson syttyvät jälleen pelipäälle. Loukkaantumisista toipuneet Miska Mäkinen sekä ykkösvahti Miro Tuomala saatiin hyvin ajettua sisään pelitempoon jo runkosarjan lopulla ja välieriin Näätä pääsee täydellä rosterilla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Oilers tarjosi kevään suurimman jytkyn lähettämällä hallitsevan mestarin Classicin tyylipuhtaalla sweepillä Leville. Öljymiesten puolustus oli kovalla tasolla ja ykkösviisikko Aaro Astalan sekä Justus Kainulaisen johdolla oli käsittämättömässä liekissä. Taustaviulusta ei liiemmin tulitukea ollut tarjolla ja tähtien osuminen jatkuvasti kohdilleen ei loputtomiin tule jatkumaan.


Nokia on tällä hetkellä mestarisuosikki numero yksi. Oilers on täysin ykkösvitjansa varassa ja näätä on aiemminkin pimentänyt espoolaisten kärkiyksilöitä. Vieraiden kokoonpanossa on isoja kysmysmerkkejä ja tähtipelaajien hurjat peliminuutit tulevat jossain vaiheessa väkisinkin maksuun. KrP pitää kotietunsa ja 22Betin kärkikerroin suoralle kotivoitolle ruksitaan pelikupongille!