F Liiga pe 21.10. klo 18:30

Nokian KrP - SPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan kärkikamppailussa tuplapanokset! – Näätä raapii Peliveljistä revanssin.

Nokian KrP:n alkukausi on soinut tutussa nuotissa. Joukkue alisuorittaa kentällä rankasti mutta napsii silti voittoja hyvällä prosentilla. Maalivahtitilanne on edelleen huonolla mallilla mutta nurkan takana häämöttävä MM-kisatauko tulee nokialaisten kannalta otolliseen paikkaan.

Janne Kainulainen saa marssittaa askiin timanttisen laadukkaat kolme viisikkoa ja laajuutta etenkin hyökkäyspäässä olisi vaikka muille jakaa. Henri Johansson on ollut totutun tehokas ja maajoukkueen matkaan hyppäävä Joona Rantala kaiken perusteella lähenee huippukuntoaan. Pitkään poissa ollut Joonatan Kovanen on ollut taas tykistössä mukana, ja tämä takaa että laatua riittää alempiinkin viisikoihin.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

SPV on ollut kauden alkupuoliskon positiivisimpia yllätyksiä. Super Cupin voitto kauden alla oli oiva näpäytys kriitikoille, mutta ihan näin valmista Peliveljeä tuskin moni osasi askiin odottaa. Kärkijoukkueita vastaan meno on ollut odotetun tukkoista, vaikkakin viime ottelussa juuri KrP kaatuikin lukemin 9-3.

Peter Kotilainen on kaukana huippuvuosistaan mutta silti selkeästi punaisten ykköstähti. Luottoratsut Sami Koski ja Jukka-Pekka Peltoarvo ovat olleet kovassa vedossa ja “ikämiesten” takana uusi sukupolvi Juuso Keskisen ja Jeri Heikkilän johdolla tekee kovaa läpimurtoa pääsarjatasolla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Nokian KrP (@nokiankrp) jakama julkaisu


Nokia on jälleen kerran kärsinyt alkukauden kasvukivuista mutta on silti päivänselvää, että kauden edetessä joukkue tulee olemaan todella vahva. SPV on väläytellyt potentiaaliaan mutta kärkijoukkueita vastaan punaisilla on ollut nuhaista. KrP:n maalivahtitilanne tasoittaa puntteja mutta kyllähän Näätä tässä selkeä kotisuosikki on.