su 24.03. klo 17:00

Nokian KrP - SPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieraiden tuska jatkuu Nokialla – Näätä lyö Teurastamolla sarjan katki!

Nokian KrP on koko kauden rankasti alisuorittanut potentiaaliinsa nähden, mutta silti viime kauden finalisti on enää voiton päässä välieristä. SPV on pyristellyt ottelusarjassa hyvin mukana, mutta Peliveljien selkäranka alkaa odotetusti lähestyä taitepistettä. Raholan Teurastamo on ollut seinäjokilaisille painajaismainen vieraspaikka, eikä peikko karise niskasta vielä tälläkään kertaa.

*Painepeliin vedot riskittömästi! Skrollaa vihjeen lopusta ohjeet.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Näätä on ollut kaukana parhaastaan ja 3-1 sarjajohdosta huolimatta pelillinentaso ei aivan vakuuta. Kapteeni Joona Rantala on ottanut laumaa reppuselkäänsä ja nelosmatsissa Seinäjoella kakkosviisikkokin alkoi vihdoin heräillä Juuso Aholan sekä Valtteri Viitakosken johdolla. Pallollisesti Nokia on päässyt hallitsemaan otteluita aivan mielin määrin ja on vain ajankysymys kun palaset lokasahtavat viime kevään tapaan kohdilleen. Erikoistilanteissa Nokia on aivan sarjan parhaimmistoa ja sallivasta tuomarilinjasta huolimatta vieraiden paidassa roikkuminen tuottaa väkisinkin boxia.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


SPV on taistellut sarjassa mallikkaasti, eikä 2-2 tilannekkaan ottelupallojen osalta mikään huutava vääryys olisi. Ykkösviisikko Riku Hakasen ja Juuso Keskisen johdolla on liekehtinyt, mutta taustaviulusta ei liiemmin apuja ole saatavilla. Maalinsuulla Rasmus Hasu häviää oman kaksintaistelunsa illasta toiseen, eikä yksittäisiä huippuhetkiä lukuunottamatta tarjoa eväitä voittoihin. Tiukkaan puolustustaisteluun nojaava pelityyli on äärikuluttavaa ja viime ottelun kolmannen erän totaali sulaminen lukemin 1-5 on selkeä merkki polttoaineen loppumisesta.

Nokia on heikoillakin esityksillä napannut sarjassa selkeän niskalenkin vastustajastaan ja peli on parantumaan päin jatkuvasti. SPV on vuosien saatossa ollut Raholassa täysi lapanen ja Peliveljien viimeinen voitto “Näätäluolasta” sijoittuu vuoteen 2015. Vieraiden saumat lepäävät hyvässä ottelun alussa, sillä parin maalin takaa-ajomatkalta Isomäen poppoo ei ole minkäänlainen uhka kenellekkään. Nokia on kotipyhätössään pitänyt vierailijan tässä sarjassa täysin pimennossa ja laajan tykistön voimin välieräpaikankin lunastaminen sunnuntaina on täysin perus esitykselläkin fakta. Galaksinon tyrkyttämä, kotijoukkueen maltillinen -1,5 maalin tasoitus on viikonlopulle selkeä runkokohde.

Näin teet tällä vedolla 43,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Nokian KrP -1,5:lle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Nokian KrP -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.