la 30.10. klo 18:00

Nokian KrP - SPV

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako KrP ensimmäisen täyden pistepotin Raholan Teurastamolla?

Nokian KrP on voittanut seitsemästä pelaamastaan ottelusta kuusi, ainoastaan OLS on onnistunut hakemaan näätäturkin takanreunalleen 7-8 vierasvoitolla.

Vain yhdestä tappiosta huolimatta näätälauma on ollut pienimuotoinen pettymys. Peräti neljä ottelua on venynyt jatkoajalle, eikä joukkue ole vielä kertaakaan napannut täyttä pistepottia kotikaukalossaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Uutuushankinta Miska Mäkinen on takonut puolustajan tontilta alkukauteen kovat 7+7 tehot. Ykköstykki Joona Rantala palasi pienen kolhun jälkeen takaisin askiin ja huhujen mukaan Miro Tuomalakin nähdään pian jälleen tolppien välissä.

SPV on raapinut kahdeksta ottelustaan neljä voittoa. Kauden alla Super Cupin voittoa juhlineen joukkueen startti ei kuitenkaan sarjassa ole ollut toivotunlainen.

Speve on kunniakkaasti kaatanut bottom-6 joukkueet mutta sarjataulukossa paremmilla sijoilla olevat ryhmät ovat pitäneet lakeuslaisia todellisena pisteautomaattina.

Kokeneet Sami Koski (4+8) johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä ja täsmäase Jari Hankkio on heiluttanut maaliverkkoja tällä kaudella kuudesti.

Raholan Teurastamo ei vielä tällä kaudella ole ollut vastustajalle se kuuluisa helv**ti mutta toisaalta Nokian kotisaldo on edelleen puhdas. KrP on pienen alkukankeuden jälkeen saamassa juonenpäästä kiinni. Spv:n taso ei tunnu riittävän sarjan huippujoukkueita vastaan ja peleihin ruksitaan Näätien maltillinen, vähintään kahden maalin voitto.