F Liiga pe 14.04. klo 18:30

Nokian KrP - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Salibandyn finaaliherkkua tarjolla – Näätä ei Teurastamolla taivu!

F-liiga huipentuu perjantaina alkavaan finaalisarjaan Nokian KrP:n ja TPS:an välillä. Kotietu on tottakai runkosarjavoittaja KrP:lla ja Raholan Teurastamolla päästään avausottelussa jo infernaaliseen tunnelmaan. Kauden ylivoimaisesti kaksi parasta joukkuetta tarjoilevat säbä-viihdettä koko ruudun täydeltä ja ensimmäisen finaalin vetoideakin on mitä maistuvin!

Nokian KrP ei ole taipunut pudotuspeleissä vielä kertaakaan. OLS oli helppo suupala ja välierässä paljon hehkutettu Oilers jäi totaalisesti jyrän alle. Näätä on hyökkäyssuuntaan selvästi sarjan paras. Joona Rantala, Mikko Laakso sekä Henri Johansson kantavat komeasti soihtua ja taustaviuluun jää laatua vielä esimerkiksi Juuso Aholan, Joonatan Kovasen ja Valtteri Viitakosken muodossa. Puolustuksessa KrP on ihanteellisen rohkea pallolla eikä Nico Jonaeson tai Miska Mäkinen juurikaan reikäkuulan hautomista omissa harrasta.

TPS eteni finaaliin myös vakuuttavasti. Puolivälierissä Indians lauluun herrasmies-sweepillä ja välierissä Happee oli melkolailla täysi vastaantulija. Musta-valkoiset ovat jälleen kerran hyötyneet sallivasta tuomarilinjasta ja inhorealistinen lyijytys ja roikkuminen ovat olleet muille myrkkyä. Tehot lepäävät edelleen pitkälti kaksikon Kailiala – Hautaniemi harteilla, vaikkakin pakiston ykköstykki Jere Niemelä ja ykkösen laidalla vierustovereistaan tehoja imevä Peteris Trekse kovia tehoja ovatkin paukuttaneet.

F-liiga

@f_liiga
🏆 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐀𝐋𝐈𝐓 𝟐𝟎𝟐𝟑 🏆

Kaksi joukkuetta, kaksi hienoa matkaa tähän pisteeseen. Mutta vain toinen voi olla mestari!

Leikkaus: @TuomoReponen
Musiikki: Roman P - Hope
Kuvaus: Ruutu, Jyri Hömmö, @ansik, @IinesKoskinen

fliiga.com/fi/2023/04/08/…

#FLIIGA #salibandy


Runkosarjassa kaksikon kaikki kolme välienselvittelyä venyivät aina pilkkukisaan asti, Palloseuran poistuessa kahdesti kentältä voittajana. KrP on tällä hetkellä kuitenkin täysin eri joukkue kuin mitä se oli alkuvuodesta ja varsinkin Janne Kainulaisen taktinen peli fläpillä on pudotuspeleissä ollut aivan omissa sfääreissään. Näätä on materiaaliltaan laadukkaampi sekä selvästi laajempi ja on näin ollen kotiavauksessa reippaasti yli 50% suosikki voittamaan. MrGreenin kärkikertoimeen voidaan uhmakkaasti ladata vähän tuhdimpaakin moukaria sisään!