F Liiga ti 18.04. klo 18:30

Nokian KrP - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaalisarja alkaa kääntyä oikeaan suuntaan – Näädillä ei varaa toiseen kotikyykkäykseen!

Salibandyn F-liigan finaalisarjassa ei olla säästelty. Punalappukin on jo heilunut ja veri lentänyt pitkin mattoa. Molemmat kaksikosta kävi ryöstöretkellä vieraissa ja kumpainenkin ottelu ratkottiin vasta täyden kuusikymppisen jälkeen. Kakkosmatsi oli Nokialta hyvä tasonnosto mutta nyt legendaarisen “Teurastamon” taian on pidettävä, ja toiseen peräkkäiseen ohipeliin kotona ei ole varaa.

KrP oli sarjan avausottelussa täysin telineissä, mutta oli silti maalin päässä voitosta. Kupittaalla Näätälauma kulutti avauserässä boksia oikein urakalla mutta kaivoi silti sarjan tasoihin. Nokian ykkönen Joona Rantalan johdolla on ollut hyvä ja kakkosessa “näätäkuningas” Henri Johansson karisti Turussa apinaa selästään. Pakkipari Jonaeson-Krumins on ollut joukkueen selkeä akilleen kantapää ja ketjuruletti oletettavasti pyörii tämän osalta alkuviikosta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tepsi on esittänyt juuri sitä mitä osattiin odottaa. Fyysisesti musta-valkoiset lyövät ison haasteen pöytään ja puuduttava träppi on ollut pelottavan lyijyinen. Isot tykit Miko Kailialan ja Mikko Hautaniemen johdolla iskevät budjetoidut pari kaappia jokainen ilta, mutta maalintekokilpaan turkulaisten on turha lähteä mukaan. Tolppien välissä Oskari Fälden on ollut vahva ja vie tällä erää omaa matchuppiaan puhtaasti 2-0.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


TPS on ollut odotettua parempi mutta Uhmapelaajien arvioissa Näätä on silti edelleen vahvin mestarisuosikki. Sarjan matkaaminen takaisin Raholaan sataa peliä parantaneen kotijoukkueen laariin, eikä Tepsi enää nähdystä paljoa pysty petraamaan. Finaalien avausottelussa oltiin kotona operoineen KrP:n kelkassa, eikä kolmospelissäkään tehdä poikkeusta. Kevyt tasapelivarmistus ja pusketaan Näätää MrGreenin pelitositteelle!