ti 24.10. klo 18:30

Nokian KrP - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Finaaliparin revanssista yksipuolinen show – Näätien kelkassa lunastetaan jälleen!

F-liigan otteluviikon alkuun tykitellään raketteja ilmaan, kun viime kevään finaalipari Nokian KrP ja TPS mittelevät tiistaina paremmuudestaan ensimmäistä kertaa sitten Hakametsän game sevenin. Nokialaisten avulla rahastettiin mukavasti viikonloppuna, eikä voittavaa hevosta ole mitään syytä työntää takaisin karsinaan.

*Tsekkaa tästä lokakuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Näätä nappasi Uhmapelaajien vihjeen mukaisesti lauantaina ison päänahan Pirkanmaan derbysta ja henkinen lukko keväisen pettymyksen jälkeen alkaa hiljalleen aueta. Sairastupaa on Nokialla saatu mukavasti tyhjäksi ja Classic-peli oli hyvä osoitus mestarisuosikin iskukyvystä. Juuso Aholan paluu tuo rutkasti lisää ratkaisuvoimaa hyökkäykseen ja alkukauden ketjuruletin jälkeen Janne Kainulaisella näyttäisi nyt olevan paletti hyvin kasassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Nokian KrP (@nokiankrp) jakama julkaisu


TPS ei ole lähellekkään mestaruuskeväänsä tasoinen ja isojen muutosten keskellä prosessi on vielä kaukana valmiista. Heikompiaan Palloseura on rieputellut kuin halvan hostellin lakanaa, mutta kärkipään ryhmiä vastaan kellossa on ollut aivan eri ääni. Alasarjoista hankittu Lauri Eloluoto on ollut kammo vireessä mutta muuten musta-valkoisten hyökkäyskalusto ei kestä mitään vertailua sarjan kärkeen. Oskari Fälden antaa tolppien välissä paljon anteeksi, mutta uuden aktiivisen pelitavan takana laadukas alakertakin on ajoittain täysin helisemässä.

Revanssinälkäinen KrP alkaa hiljalleen nousta tasolleen, eikä tiistai-ilta Raholan Teurastamolla tunnetusti anna virailijalle armoa. Vieraiden sumppu-puolustus on vihdoin historiaa ja tämä otetaan Näätä-leirissä avosylin vastaan. Päätylankusta aktiivisesti prässäävä Palloseura on erittäin haavoittuva ja kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitto Foggybetin kärkikellotuksella nousee heittämällä vetokupongille!