su 23.04. klo 16:00

Nokian KrP - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan finaaleissa sarja katkolla – Näätä raapii mestaruuden vaikka väkisin!

Nokian KrP on alkushokin jälkeen noussut vakuuttavasti kuskinpaikalle F-liigan finaalisarjassa. Näätä saa sunnuntaina katkaisupaikan kotiluolaansa, eikä “miljoona miehistö” jätä tätä käyttämättä. Tepsin limiitit ovat tulleet vastaan ja Uhmapelaajien säbäkausi päätetään tuttuun tyyliin Raholan Teurastamon kotivoitolla!

KrP on parantanut peli peliltä tekemistään ja kaksi viimeistä koitosta on revennyt jo tulostaulullakin varsin oikeutetusti. Joona Rantalan ykkösviisikko vie omaa matchuppiaan aivan sata-nolla ja tolppien välissä Miro Tuomala on löytänyt todellisen kevään lentokelin. Henkinen yliote on Nokian suuntaan jo käsinkosketeltava ja perussuorituksellla pytty nousee sunnuntaina Raholassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

TPS ei ole ollut huono, mutta taso ei yksinkertaisesti tunnu riittävän. Miko Kailiala on avauspelin jälkeen kadonnut kuvasta totaalisesti, eikä taustalta ole järin paljoa tulitukea tarjolla. Oskari Fälden on maalinsuulla ollut helisemässä ja kolmosviisikon pakisto on näätäpaineessa kuin tikittävä aikapommi. Pelillisesti Tepsin eväät on syöty, sillä fyysinen raastaminen ei enää yksinkertaisesti toimi.

Toni Lötjönen

@ToniLotjonen
Rahola on jo nyt SOLD OUT huomiselle! 🏟️🔥

Tulee olemaan infernaalinen tunnelma.

#salibandy


Uhmapelaajat on liputtanut koko finaalisarjan Nokian puolesta ja pokka pitää tällä saralla loppuun asti. Palloseuran träppi on taiteltu KrP-käskijä Janne Kainulaisen muistivihkoseen talteen ja tällä hetkellä näätä on pelin jokaisella osa-alueella askeleen edellä. TPS kaatuu saappaat jalassa, mutta KrP kyllä löytää tavan päättää kausi mestaruusjuhliin. Tonybetin kärkikellotus suoralle kotivoitolle on mitä mainioin tapa päättä reikäpallokausi lunastukseen!