pe 28.04. klo 18:30

Nokian KrP - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Näädän kynnet on tylsytetty – Salibandykausi saa ultimaattisen huipennuksen Hakametsässä!

Salibandyn suomenmestaruus on lipeämässä Nokian KrP:n hyppysistä karulla tavalla. Näätä on missannut jo kaksi ottelupalloa ja paine Hakametsässä pelattavassa game sevenissä ei yhtään ainakaan helpota. TPS on pelillisesti ylikävellyt ennakkosuosikin yli kahdessa viimeisessä ja kuuluisa momentum on vahvasti läsnä turkulaisleirissä.

Nokian KrP oli noin viikko takaperin jo vahvasti matkalla torille, mutta sarja on nyt kääntynyt täysin päälaelleen. Näätä ykkönen Joona Rantalan johdolla on kadonnut täysin kuvasta, eikä kakkonenkaan Juuso Aholan rymistelyjä lukuunottamatta ole juuri ilonaiheita tarjonnut. Maalinsuulla Miro Tuomala on palannut takaisin maanpinnalle ja koko joukkueen tuska paistaa turkin läpi kotisohville asti.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

TPS on noussut kuilunpartaalta kohti himotuinta. Pelillisesti Palloseura on tylsyttänyt vastustajan totaalisesti ja omista paikoista on alkusarjaan peilaten heilutettu verkkoa nyt paremmalla prosentilla. Tepsin kakkosviisikko on Olli Laineen ja Mikko Hautaniemen johdolla osoittautunut käänteentekeväksi palaseksi ja ykkösessä kippari Miko Kailialan takana latvialais sniper Peteris Trekse on herännyt talviunilta. Tolppien välissä nuori Oskari Fälden on kerännyt itsensä huimalle tasolle kahden ohipelin jälkeen ja koko musta-valko puolustus on ollut ilmiömäisessä vedossa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön F-liiga (@fliiga) jakama julkaisu


Nokia pääsi sarjassa “halvasti” 3-1 johtoon ja nyt varianssi on lyönyt näätää kovalla kintaalla takaisin. TPS on koko sarjan ollut hyvin pelipäällä ja selkä seinää vasten operoineet turkulaiset ovat kahdessa viimeisessä ottelussa pitäneet näätää täysin pilkkanaan. Nokia vie seiska ottelun legendaariseen Hakametsään, jossa kotietu on luonnollisesti täysin olematon. Tepsi on tällä hetkellä KrP:lle liian suuri suupala ja mestaruus matkaa perjantaina Kupittaalle. Galaksinon tykkikerroin musta-valkoisten voitolle kevyellä tasapelivarmistuksella leimataan lapulle mukisematta.

Näin teet tällä vedolla 52,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ TPS (0.0), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “TPS (0.0)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.