PDC pe 23.12. klo 22:00

Noppert D. - Cameron D.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Umpisurkeaa räpellystä! Cameron ei mahda Noppertille mitään – yli kahden kerroin ilomielin taskuun!

Ennen jouluaattoa pelataan vielä viimeiset Dartsin World Championship -turnauksen toisen kierroksen ottelut. Tämän jälkeen vuorossa on muutama välipäivä, kun seuraavan kerran heitetään 27.12. Listalla on perjantaille iso kasa loistavia otteluita sekä erinomaisia vedonlyöntikohteita.

Päivän kolmannessa betsattavassa ottelussa kohtaavat Danny Noppert sekä David Cameron. Heti alkuun on tehtävä selväksi, ettei Cameronilla ole mitään asiaa jatkoon. Herra on selvästi heikompi, kuin Noppert eikä pysty realistisesti haastamaan Noppertia. Cameron pelaa pitkälti Online Live Leagueta, jossa viime aikoina herra on kirjannut pelkkiä tappioita. Herra voitti avauskierroksen ottelussa mestaruuskisoissa Ritchie Edhousen, ja molemmat pelasivat ottelussa hieman yli 87 keskiarvolla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Cameronin checkoutprosentti ottelussa oli hieman yli 20%. Peräti 40 mahdollisesta lopetusmahdollisuudesta herra naulasi 11. Noppertia vastaan näitä mahdollisuuksia ei todellakaan tule näin paljoa, ja mikäli tulee, on Noppert niissä kiinni ensimmäisenä. 3-0 on ottelun todennäköisin tulos, ja MrGreenin 2,25 -kerroin kelpaa mainiosti. Cameron lentää perjantaina ulos.

PDC Darts

@OfficialPDC
DAY 8⃣

What a day of darts we have for you tomorrow in the penultimate day before Christmas!

The second round action really ramps up with eight more seeds in action!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live