PDC to 27.10. klo 20:45

Noppert D. - Gilding A.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Noppertin tasoitukselle uskomatonta kerrointa! Nyt painetaan isolla!

Dortmundissa torstaina käynnistyvä Dartsin European Championship -turnaus viihdyttää tikkafaneja läpi viikonlopun. Turnauksessa kilpailemassa on 32 pelaajaa, joista yksi kruunataan sunnuntaina voittajaksi single-elimination bracketin päätteeksi. Hallitseva mestari Rob Cross puolustaa titteliään maailman huippunimiä Peter Wrightia, Michael van Gerweniä, Gerwyn Pricea, Johnny Claytonia ja monia muita vastaan nelipäiväisessä turnauksessa.

MrGreen tarjoilee melkoisen kovaa kerrointa päivän kolmanteen Darts-otteluun. Kyseisessä matsissa Danny Noppert saa vastaansa Andrew Gildingin. 51-vuotias Gilding on erittäin kokenut heittäjä, joka aloitti kilpailemisen jo vuonna 1990. 31-vuotias Noppert puolestaan aloitti heittämisen vasta vuonna 2009.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Ottelussa uransa viimeisiä vuosia vetelevä Gilding taistelee nuorta ja vielä ehkäpä uransa huippuhetkiä jahtaavaa Noppertia vastaan paikasta turnauksen seuraavalla kierroksella. Kun herrojen formia verrataan, on selvää, että Noppertilla on allaan pieni alamäki, joka alkaa pikkuhiljaa olla selätetty, kun Gilding puolestaan heittää hieman tasaisemmin, mutta ei läheskään yhtä kovalla tasolla.

Noppertin 1,5 legin tasoitukselle tarjotaan yli kahden kerrointa, mikä kelpaa lapulle loistavasti. Kyseessä on erittäin tärkeä turnaus, ja Noppertin on oltava iskussa. On turha verrata backstagella pelattuja Players Championship -tulosksia tai muutakaan. Nyt on kyse kahden herran välisestä taistosta, jonka päätteeksi voittaja jatkaa heittelyä, ja häviäjä lähtee kotimatkalle.

Danny Noppert Newspage

@NoppertNewspage
Unfortunately Danny lost 5-6 to Alan Soutar in round 1 of Players championship 28. Not a good week for DN but he’ll be back next week at the European Championship where he takes on Andrew Gilding in round 1! #darts