PDC ke 28.12. klo 15:55

Noppert D. - Soutar A.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superkerrointa Soutarille! Tämä kannattaa hyödyntää!

Dartsin World Championship -turnaus tarjoilee keskiviikkona erittäin maukkaita vedonlyöntikohteita. Käynnissä on turnauksen 1/16 -erät, joiden voittajat etenee turnauksen neljännesvälieriin. Matkaa finaaliin ei ole enään paljoa, ja 3. päivä tammikuuta huipentuva turnaus ei kestä enää kauaa. Nämä kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää, sillä mitäs muutakaan sitä joulun välipäivinä tekisi, kun katsoisi huippuluokan Dartsia!

Keskiviikon toisessa ottelussa vastakkain asettuvat Danny Noppert ja Alan Soutar. Kaksikko asettuu vastakkain klo: 15.55 alkavassa ottelussa. Noppert on yllättävän suuri ennakkosuosikki, sillä Soutarilta on viime aikoina nähty erittäin tasokasta heittämistä. Vaikka Soutarilla ei välttämättä voittoon riitäkkään, on herran tasoituskertoimet todella maukkaita.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Soutarin 1.5 pelin tasoitukselle tarjotaan peräti 2,10 -kerrointa, joka kelpaa aivan mainiosti. Soutar on tässä turnauksessa tykittänyt taululle kaksi 3-0 -voittoa. Ensimmäinen oli selvästi heikompaa Mal Cumingia vastaan, mutta toisessa Soutar pääsi näyttämään kaapin paikan kovatasoiselle Daryl Gurneylle. Mikäli Noppert halutaan päihittää, on Soutarilla kuitenkin vielä pieni tasonnosto tehtävänään.

Soutarin peli Gurneyta vastaan oli kuitenkin sen verran kovaa katseltavaa, että mikäli sama taso pysyy, ja lavalle ei yhtäkkiä saavu selvästi tasoaan nostanut Noppert, niin saa Soutar varmastikin ottelusta kunnon kamppailun aikaiseksi.

PDC Darts

@OfficialPDC
Here's how the draw bracket is shaping up heading into the Christmas break.

Just three seeds have fallen so far!

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live