Käsipallon MM 2023 ke 25.01. klo 19:00

Norja - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stop nyt! Maalimäärä on markkinoilla arvioitu päin prinkkalaa!

Käsipallon MM-kisoissa edetään keskiviikkona puolivälieriin. Loppuviikko onkin käsipallon juhlaa, kunnes mestari kruunataan sunnuntaina. Käsipallo on ollut tiukasti eurooppalaisten temmellyskenttää, ja puolivälierissä nähdään seitsemän eurooppalaista joukkuetta sekä Egypti. Kolmessa muussa ottelussa on melko selkeä suosikki välieriin etenijäksi, mutta Norjan ja Espanjan kahina on arvioitu muita tasaisemmaksi: espanjalaisilla on kertoimissa vain niukahko suosikkiasema.

Norjalla on MM-kisoista plakkarissa tähän asti ainoastaan voittoja. Välilohkon viimeisessä ottelussa kaatui Saksa kahdella maalilla. Ottelussa nähtiin loistavien maalivahtien hienoja suorituksia, mikä yhdessä pitävien puolustusten kanssa piti lukemat maltillisina. Norjan alakerta on ollut timanttia koko kisojen ajan, eikä Espanjallakaan tule olemaan helppo homma sen murtamisessa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Espanja kärsi turnauksen avaustappion Ranskalle ottelussa, jolla ei ollut enää merkitystä jatkoon menon kannalta. Ranska sai Espanjaa vastaan aikaiseksi 28 maalia, mikä on eniten koko kisoissa. Espanjan puolustus näytti hyökkäystä paremmalta, sillä ylöspäin punainen lanka oli ajoittain hakusessa, vaikka 26 maalia joukkue perusluokallaan tekikin.

Made in Hand

@MadeinHand
𝗥𝗲𝗰̧𝘂𝘀 𝟲/𝟲 ✅
Les Bleus s'imposent, dans la douleur, face à l'Espagne et terminent 1er du groupe 🔥

RDV mercredi pour le quart de finale face à la Norvège 🇳🇴 ou l'Allemagne 🇩🇪 ! 🔜
#POLSWE2023

Tässä puolivälierässä maaliodottama jää vetomarkkinoiden arviota alemmas. Molemmat joukkueet ovat profiloituneet vahvojen alakertojensa kautta, eikä tästäkään sovi odottaa mitään maali-ilottelua. Tasan 57 maalilla saadaan panos pois, mutta korkeintaan 56 maalia tuo jo täytettä pelikassaan. Kelpaa!