Käsipallon MM 2023 ke 25.01. klo 19:00

Norja - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Stop nyt! Maalimäärä on markkinoilla arvioitu päin prinkkalaa!

Käsipallon MM-kisoissa edetään keskiviikkona puolivälieriin. Loppuviikko onkin käsipallon juhlaa, kunnes mestari kruunataan sunnuntaina. Käsipallo on ollut tiukasti eurooppalaisten temmellyskenttää, ja puolivälierissä nähdään seitsemän eurooppalaista joukkuetta sekä Egypti. Kolmessa muussa ottelussa on melko selkeä suosikki välieriin etenijäksi, mutta Norjan ja Espanjan kahina on arvioitu muita tasaisemmaksi: espanjalaisilla on kertoimissa vain niukahko suosikkiasema.

Norjalla on MM-kisoista plakkarissa tähän asti ainoastaan voittoja. Välilohkon viimeisessä ottelussa kaatui Saksa kahdella maalilla. Ottelussa nähtiin loistavien maalivahtien hienoja suorituksia, mikä yhdessä pitävien puolustusten kanssa piti lukemat maltillisina. Norjan alakerta on ollut timanttia koko kisojen ajan, eikä Espanjallakaan tule olemaan helppo homma sen murtamisessa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Espanja kärsi turnauksen avaustappion Ranskalle ottelussa, jolla ei ollut enää merkitystä jatkoon menon kannalta. Ranska sai Espanjaa vastaan aikaiseksi 28 maalia, mikä on eniten koko kisoissa. Espanjan puolustus näytti hyökkäystä paremmalta, sillä ylöspäin punainen lanka oli ajoittain hakusessa, vaikka 26 maalia joukkue perusluokallaan tekikin.

Tässä puolivälierässä maaliodottama jää vetomarkkinoiden arviota alemmas. Molemmat joukkueet ovat profiloituneet vahvojen alakertojensa kautta, eikä tästäkään sovi odottaa mitään maali-ilottelua. Tasan 57 maalilla saadaan panos pois, mutta korkeintaan 56 maalia tuo jo täytettä pelikassaan. Kelpaa!