EM-karsinnat su 15.10. klo 21:45

Norja - Espanja

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaataako Erling Haaland Espanjan? Vierailla jälleen uusi pelaaja telakalla!

Espanjan pelaajatilanne ei helpota suhteessa Skotlanti-matsiin, vaan päinvastoin. Edellisessä ottelussaan La Roja luotti hyvin omaan systeemiinsä ja sai lopulta palkinnon, mutta Norjan kohtaaminen vieraissa on tarina itsessään. Kyprosta vastaan viikolla pelannut isäntä toivotti Manchester Cityn kultapojan takaisin hyökkäyksensä kärkeen ja sehän näkyi heti myös tulostaululla.

*Nappaa jopa 50€ ilmaisveto! Ohjeet vihjeen lopussa.

Kaataako Erling Haaland Espanjan? Se varmasti olisi ainakin kotifanien toiveissa. On täyttä faktaa, että pitkätukka on juuri sellainen pelaaja, joka voi omalla erinomaisuudellaan kääntää otteluita. Espanjan tuoreehko päävalmentaja Luis de la Fuente saa hengähtää Skotlannista tulleen 2–0-voiton jälkeen, mutta reissussa tämä ei joukkoineen ole näissä karsinnoissa vakuuttanut. Peluutuksen osalta pohdittavaa riittää, sillä Sevillassa pelattu kotiottelu toi uuden loukkaantumisen.

Erling Haaland

@ErlingHaaland
Ready for tomorrow! 🔛

Laitapuolustaja Alejandro Balde kärsii reisivammasta ja mies jouduttiin Skotlantia vastaan jo puoliajalla vaihdon puolelle. Joukkueeseen alkujaan valituista pelaajista myös Nico Williams puuttuu kehistä ja Yeremy Pino joutui vetäytymään viimemetreillä ryhmästä. Telakalla ovat myös Dani Olmo, Marco Asensio, José Gayà, Lamine Jamal sekä Pedri. Ensimmäisiä maaotteluitaan pelaava Granada-laituri Bryan Zaragoza pääsi Skotlantia vastaan toiselle jaksolle sisään ja vakuutti heti vasemmalla – de la Fuenten vähintään harkitsee 22-vuotiaalle taskuraketille paikkaa avauksessa.

Haaland takoi Kyprosta vastaan kaksi maalia Norjan 0–4-voitossa torstaina ja paluu maajoukkuepaitaan oli riemukas. Isäntien joukkue on tällä kertaa todella vahva, kun mukana ovat käytännössä kaikki kriittiset käänteentekevät pelaajat – puolustussuuntaan huippuvireinen Napoli-toppari Leo Østigård ja Brentfordin Kristoffer Ajer, keskisektorilla kapteeni ja Arsenalin luottoratsu Martin Ødegaard sekä tietysti hyökkäyssuuntaan Haaland ja Real Sociedadia edustava Alexander Sørloth.

Uhmapelaajat ennustaa, että Espanjalle tulee ongelmia Norjassa. Joukkueen miehistö ei ole lähelläkään parhaassa tikissä ja nyt vastassa on myös erittäin laadukas puolustus. Suurimpana erona Skotlanti-otteluun on se, että vastustajan maaliodottama kasvanee jo pelkästään Haalandin panoksen ansiosta huomattavaksi. Betsivalinnaksi isketään kotivoitto tai tasapeli (tuplamahdollisuus).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella kotivoitto tai tasapeli kertoimella 1,88.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.