Jääkiekon MM su 15.05. klo 12:20

Norja - Iso-Britannia

Tajuttomat ovat kertoimet! Norja saa olla varuillaan edelliskisoissa säväyttänyttä Iso-Britanniaa vastaan!

Norja ja Iso-Britannia iskevät yhteen toisessa lätkän MM-kisojen kolmospäivän avaavista kamppailuista. Ensin mainitun turnaus käynnistyi murskatappiolla Leijonia vastaan ja Iso-Britannia puolestaan sai nöyrtyä Tšekin käsittelyssä – niin ikään varsin odotetusti. Viime vuonna kisoissa hienosti taistellut piskuinen brittimiehistö joutui näihin skaboihin ilman suurinta tähtipelaajaansa ja uusia esiinastujia kaipaillaan.

Iso-Britannia on lyöty Norja-ottelussa järjettömäksi altavastaajaksi. Toki on myönnettävä, että lepoetu perjantaina pelanneille punapaidoille on olemassa – näin varhaisessa vaiheessa suurta painoarvoa tälle ei kuitenkaan voi antaa. Norjan materiaali on laajempi verrattuna vastustajaan ja kärkikalustossaan sillä on tehopotentiaalia. Ennakkosuosikin asemassa on kuitenkin aina myös haittapuolensa. Tässä matsissa Iso-Britannialle tarjoillaan kuitenkin pitkälle kaksinumeroisia kertoimia, mikä on jossain määrin yllättävää. Onko joukkueiden tasoero todella näinkin iso?

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Norjan kärki on vahvempi Mathis Olimbin, Mats Rosseli Olsenin ja kumppanien johdolla. Etenkin edelliskisojen tähtipelaajan Liam Kirkin ollessa loukkaantumisen vuoksi tänä vuonna sivussa. Britannia on kuitenkin vahvahenkinen ryhmä ja ydinrunko edelliskisojen ryhmästä on jälleen mukana. Ben Bowns joukkueen maalilla on selvä tähtipelaaja, joka pystyy omalla panoksellaan vaikuttamaan isosti.

On muistettava, että esimerkiksi Norja-ottelu on näissä kisoissa sellainen, jossa briteillä on parhaat mahdollisuudet päästä vaikkapa pisteille. Muistammehan, kuinka joukkue edellisissä kisoissa yllätti Valko-Venäjän ja pääsi erittäin lähelle voittoa myös Tanskaa vastaan. Etenkään norjalaisten alakerta ei ole järin vakuuttava ja Suomi tietysti on Iso-Britanniaan verrattuna täysin toisen ääripään testi, mutta anti kisa-avauksessa jäi älyttömän vaisuksi.

Uhmapelaajat ei yllättyisi, jos Bowns seisoisi tuttuun tapaan päällään ja saarelaiset tekisivät tästä Norjalle haastavan ottelun. Tasoituskertoimillakin saadaan napsittua mukavia palautuksia, joten Iso-Britannia +2,5 otetaan tiketille. Tsekkaa uusi bookkeri ja hyödynnä megatarjous – ohjeet alla.

Ota jopa 200€ ilmaista rahaa tämän kohteen avulla 👇

1. Avaa pelitili Sportazalle TÄSTÄ.

2. Tee talletus (20–200€).

3. Lyö talletuksesi suuruinen veto kohteelle Tasoitus – Iso-Britannia (+2,5).

4. Riippumatta siitä, osuuko betsi, saat panoksen verran ilmaista pelirahaa vedon ratkettua.

⭐️ Kierrätys vain 5x talletus & bonus

10 euroa pelirahaa