UHMAPELAAJAT to 07.07. klo 22:00

Norja W - Pohjois-Irlanti W

Nähdäänkö tennislukemia Wimbledonin lisäksi myös St. Mary’sin EM-nurmella?

St. Mary’s Stadiumilla väännetään torstaina makea kamppailu naisten EM-kisoissa, kun Pohjois-Irlanti haastaa Norjan tähdet. Edelliset kisat olivat punasinisille valtaisa pettymys, jota ei huonommaksi voi laittaa. Karsinnat menivät erinomaisesti norjalaisittain ja joukkue lähtee kisoihin kovassa lennossa. Alkulohko ei tosin voisi olla haastavampi, sillä avausmatsin jälkeen vastaan asettuvat sekä kisojen isäntämaa Englanti että Itävalta, jotka nähtiin vuoden 2017 kisoissa aina välierissä saakka.

Pohjois-Irlanti on kiistatta yksi näiden kisojen heikoimmista ryhmistä paperilla. Joukkueen taitotaso on äärimmäisen kaukana tämän lohkon muista ryhmistä ja olisi suuri yllätys, ellei se ajautuisi täydeksi heittopussiksi. Kisoihin valmistautuminen on sujunut todella heikosti, kun joukkue on hävinnyt kaikki turnaukseen valmistavat kamppailunsa. Kesäkuussa joukkue pelasi ainoastaan yhden ottelun, kun Norja puolestaan ehti voittaa kaksi vääntöä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran vuoden 2019 karsintamatsiessa, joista Norja nappasi sekä kotona että vieraissa voitot tennislukemin 6–0. Jotain muutoksia on pakko kokeilla pohjoisirlantilaisittain tai muuten Norjan tähtivetoinen hyökkäys silppuaa valkovihreiden linjat kerta toisensa jälkeen jälleen kerran. Pohjois-Irlanti pystyy lähtemään matsiin viiden alakerralla, mitä se ei edellisissä keskinäisissä matseissa tehnyt. Nyt joukkue on tähän valmistautunut, mutta hieman kyseenalaisilla tuloksilla. Belgia viimeisteli neljä maalia joukkueen verkkoon kesäkuun ainoassa valmistavassa matsissa.

Aivan tennislukemiin ei välttämättä tällä kerralla päästä, mutta on selviö, että Martin Sjögrenin ryhmä tämän kamppailun voittaa. Joukkueella on vahva vire päällä ja hyvät valmistavat matsit alla. Pohjois-Irlanti lähtee puolustamaan ilman kummempia paineita ja sille pistetilin avaaminenkin olisi kova suoritus koko alkulohkovaiheessa. Norja mättää tässä matsissa maaleja ja isoa etua on tarjolla runsasmaalisuuden kautta – pohjoisirlantilaisille voi tarjoutua joku onnenkantamoinen, mutta mitään vähempää kuin murskavoittoa ei odoteta. Koko ottelun maalimäärä yli 3,5 -kohde maistuu kupongille – avaa pelitili Sportazalle tästä ja saat parhaat kertoimet EM-kisoihin.

10 euroa pelirahaa