Käsipallon EM 2022 ti 23.01. klo 21:30

Norja - Ruotsi

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsipallossa kahden kerroksen väkeä – tähän skenaarioon hannuhanhet ovat vedon arvoisia!

Käsipallon EM-kisojat on pelattu pian parisen viikkoa Saksassa kaikessa hiljaisuudessa, ja käsillä alkavat olla jatkolohkojen viimeiset ottelut. Tiistain ottelussa Ruotsi kohtaa Norjan, ja joukkueiden turnaukset jatkuvat eri tavalla: Ruotsi tulee etenemään tiistain ottelun tuloksesta huolimatta semifinaaleihin, kun vaatimattomammin menestynyt Norja puolestaan päättää turnauksen tiistaina.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Norja on voittanut tähän asti kisoissa vasta kaksi ottelua, ja vaikka se alkulohkosta jatkoon pääsikin, ovat toisen jatkoryhmän pelit olleet tervan juontia. Selkeät tappiot Portugalille ja Tanskalle tarkoittavat sitä, ettei pisteitä tule kertymään tarpeeksi. Jatkopelien ainut voitto onkin ollut tähän asti kaikki lohkon pelit hävinneestä Hollannista. Ruotsia vastaan päästään pelaamaan paineetta, mutta voi olla että pelaamisessa on jo rääppiäisten makua.

Ruotsi on kisojen hallitseva mestari, ja teki alkulohkossaan täysin virheetöntä työtä. Voittoputkeen tuli kylläkin jatkolohkossa tahra, sillä Tanska löi ruotsalaiset yhdellä maalilla erittäin tiukassa ottelussa. Tätä seurasi oikein vakuuttava voitto Portugalista, ja ruotsalaiset tekivät ottelussa peräti 40 maalia – hyökkäys toimi aivan loistavasti. Mitalijuna on siis aikataulussaan, mutta täysin vakuuttuneita kannattajat eivät voi tällä hetkellä olla.

Handballytics

@handballytics
Outstanding offensive performance by Sweden. 79.1% were the second best field shooting percentage of the tournament. #ehfeuro2024 #handball

Siksi Ruotsi tuskin tulee löysäilemään Norjaa vastaan, vaan odotettavissa on iloista käsipalloa. Ruotsi kelpaa peleihin miinushändärillä, eli lunastukseen vaaditaan vähintään kolmen maalin voitto. Jos jalkaa ei nosteta kokonaan pedaalilta, tämä on hyvinkin hoidettavissa.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!