Nations League to 09.06. klo 21:45

Norja - Slovenia

Erling Håland on pussittanut Norjan osumista jokaisen! Joutuuko Slovenia taas turpasaunaan?

Sloveniasta on muodostumassa kovaa kyytiä lohkonsa heittopussi. Norja pääsee ensimmäistä kertaa kotinurmelleen ja vieraskentillä se sai aiemmin unelma-alun tälle Kansojen liiga -kaudelle. Kivikova kotijoukkue Serbia kaatui vahvalla puolustusesityksellä ja tämän jälkeen joukkueen supertähti pystytti klinikkansa Tukholmaan Friends Arenalle, jossa Ruotsi sai todeta naapurinsa paremmaksi.

Erling Håland on ollut kesän maaotteluiden kuuma nimi ja mies on myös vastannut odotuksiin kiitettävästi. Kahdessa matsissa on syntynyt kolme maalia eli kaikki norjalaisten osumista ovat syntyneet 21-vuotiaan supertähden viimeisteleminä. Norja jatkaa lohkon kärjessä puhtaalla pelillä kahden vierasottelun jälkeen. Asetelmat ovat joukkueen kannalta erinomaiset, sillä ainoa jäljellä oleva vierasottelu on nimenomaan Sloveniaa vastaan. Ensin lohkon pohjimmainen saapuu kuitenkin Ullevaalin vierailulle.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Slovenia on saanut rumasti pataan kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, kun Ruotsi kuritti sitä 0–2-maalein ja Serbia napsi helpon kotivoiton numeroin 4–1. Tällä hetkellä putoaminen haiskahtaa slovenialaisittain melko todennäköiselle vaihtoehdolle ja joukkue saattaakin löytää paikkansa jatkossa jälleen C-liigasta. Toki vielä on alkulohkomatseistakin yli puolet jäljellä, mutta lupaavalle ei ole meno näyttänyt. Joukkueen puolustus oli niin reikäjuusoa jo Belgradissa, että jää nähtäväksi, miten se kestää Hålandin ja kumppanien tulituksen Ullevaalin nurmella.

Pelivalintana kamppailuun maistuu parhaiten kotivoitto vähintään kahdella osumalla. Hålandin osuma maistuisi kupongille, jos kerroin olisi edes lähes siedettävällä tasolla. Maalinsylkijä on ollut niin rautaisessa iskussa, että palautus painuisi todella alhaiseksi kyseisessä vedossa ja sen takia se on tällä kertaa jätettävä väliin. Hålandin huippusuoritukset kuitenkin ovat jälleen vahvasti läsnä, kun Norja nappaa kolmannen voittonsa suvereenisti kotistadionillaan Oslossa.

10 euroa pelirahaa