ma 13.05. klo 17:20

Norja - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Etanoita vai Leijonia? Tästä syystä Suomi joutuu isoihin ongelmiin kovia maita vastaan ja jopa Norja on testi

Leijonat on kahden ottelun jälkeen kelvollisessa tahdissa, kun pisteitä on kertynyt neljä. Iso-Britannia kaatui komeasti, kuten on tietysti syytäkin – silti lähtö otteluun oli suomalaisittain todella heikko ja etanavaihde oli tuttuun tapaan kaivettu pöytälaatikosta. Norja ei lukeudu kovien maiden joukkoon, mutta niitä vastaan Suomelle voi povata isoja haasteita pelinopeuteen liittyen. Kiusaako Norjan supertähti sinivalkoista alakertaa?

*Jopa satkun edestä helppoa! Lunasta peräti viisi ilmaisvetoa – ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Norjan lähtö kisoihin oli tajuttoman kova. Joukkue eteni peräti 3–1-johtoon Tšekkiä vastaan, mutta hyytyi sitten ja kisaisäntä pyyhki yli. Esimerkiksi NHL-tähti Mats Zuccarellolla ja tällä kaudella Tampa Bay Lightningista pelaavan puolustajan roolin lunastaneella Emil Martinsen Lillebergillä kuorrutettu norjalaisjoukkue pelaa yllättävän rohkeaa kiekkoa esimerkiksi Suomeen verrattuna ja se yllätti kisaisännän lauantaisen ottelun alussa.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
”Montas maalia me tehtiinkään?” – Konsta Helenius😅

#mmkisat #leijonat

Suomelle vuorossa on ensimmäinen perättäinen pelipäivä tässä turnauksessa, sillä se otti sunnuntaipäivän kamppailussa mieltä ylentävän 8–0-voiton Iso-Britanniaa vastaan. Vaikka loppunumerot repesivät totaalisesti, ei Leijonat saa Uhmapelaajilta täysin puhtaita papereita. Erityisesti ottelun ensimmäinen erä oli Suomelta vastustajaan nähden täysin järjetöntä etanointia ja brittimiehistön sunnuntaikävelyyn lähdettiin mukaan.

Norjan pelaajamateriaali on todella paljon Iso-Britanniaa laadukkaampi ja sen keihäänkärki Zuccarellon johdolla pystyy tuottamaan vaikeuksia jopa menestyjäkandidaateille. Leijonat sai paljon onnistumisia edellisessä kamppailussa ja erityisesti Oliver Kapasen johtama kentällinen oli todella vahva hyökkäyssuuntaan. Ketsuppipullo voi kuitenkin sulkeutua aivan yhtä nopeasti kuin se aukesikin, eikä isobritannialaisnippua voi pitää minään mittarina.

Vastustaja tuskin lähtee erityisemmin hidastelemaan, joten suurin kysymys on, lähteekö Suomi. Etanointi on tuottanut suuria vaikeuksia ja tukkoisuutta sekä Tšekkiä että Iso-Britanniaa vastaan. Jos Jukka Jalosen miehistö ei pysty edes hieman nopeuttamaan tekemistään, tulee jo Norjaa vastaan ongelmia. Oman alueen kiekoton puolustaminen Suomella on hallussa ja viimeisenä lukkona maalille palaava Harri Säteri takaa mahdollisuuden voittoon. Pelivalinnaksi isketään, että maaleja syntyy korkeintaan viisi (alle 5,5 maalia).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Yhteensä – alle 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.