Jääkiekon MM su 14.05. klo 16:20

Norja - Sveitsi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ohhoh, vuonojen miehet! Kazzut antoivat opetuksen, ja nyt vastassa on ihan eri tason porukka!

Norja ja Sveitsi astuvat toiseen MM-otteluun hieman eri lähtökohdista: Norja kuittasi loppujen lopuksi nolon tappion Kazakstanista voittolaukausten jälkeen, kun taas Sveitsi pisti Slovenian maan rakoon selkein numeroin. Norja ja Sveitsi ovat itse kahden kerroksen väkeä: Sveitsi on tällä hetkellä top 6 -maa, mutta Norjalle tulee olemaan hyväksyttävä suoritus, kunhan matka korkeimmalla tasolla jatkuu myös ensi vuoden kisoissa.

Norja hallitsi avausottelua Kazakstania vastaan, mutta hallinnan realisoiminen selkeäksi voitoksi teetti aivan liikaa töitä, ja lopulta norjalaiset joutuivat menemään Kazzujen kanssa voittolaukaus-kisaan asti, missä hermot eivät aivan pitäneet. Maalissa Norjalla on oikein hyvä veskari Henrik Haukeland, mutta kentällä varsinaiset laatupelaajat ovat sangen harvassa. Vaisun avauksen jälkeen paine norjalaisten niskassa kasvaa varmasti merkittävästi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Sveitsi on ollut sangen kitsas kisapassien leimaamisen kanssa, sillä NHL:stä odotetaan useita vahvistuksia. Lauantaina saatiinkin mieluinen uutinen Kevin Fialan liittymisestä joukkueeseen, mutta sunnuntaiksi mies ei ehdi maajoukkueen nuttua ylleen pukemaan. New Jerseystä voi olla lisää huippumiehiä tulossa. Sveitsi oli Tshekin EHT-turneella hyvällä mallilla, mutta varsinkin hyökkäykseen kaivataan tosiaan apuja rapakon takaa. Tämmöisenäänkin joukkue on MM-kisoissa laatuyhdistelmä, kuten avauskierroksen kliininen Slovenia-voitto osoittaa.

Swiss Ice Hockey

@SwissIceHockey
Sieg im Startspiel gegen Slowenien 💪

🚨🇨🇭: 2x Malgin, Moser, Niederreiter, Thürkauf, Miranda, Bertschy

Victoire contre la Slovénie / Vittoria contro la Slovenia 👏

Final Result | #IIHFWorlds | 7 - 0

#SUISLO

Sveitsillä on matsissa merkittävä lepoetu – varsinkin, kun Norjan matsi venyi äärimmilleen. Myös henkisesti sveitsiläiset ovat edellä. Niinpä betseihin lähtee Sveitsiä voimakkaalla miinushändärillä, mistä rahat tuplataan ja viivan alle jää hieman ylikin. Tsekkaa tarjous – se kannattaa!

Ensi talletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.