la 11.05. klo 21:20

Norja - Tšekki

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aukeaako kisaisännän ketsuppipullo? NHL-pelaajien vahvistaman Norjan leveys koetuksella!

Maalinteko oli Tšekille kryptoniittia Suomea vastaan, mutta lauantaina kisaisännän kohtaavan Norjan joukkueessa laatu ei kestä vastaavaa selviytymistaistelua kuin Leijonilla. Raivoisasti omiaan kannustava kotiyleisö ja maalintekoa lukuun ottamatta erinomaisesti jo Suomi-ottelussa onnistunut Tšekki saavat norjalaispelaajien polvet tutisemaan.

*Jopa satkulla hellpoa! Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

On vain ajan kysymys, milloin Tšekin ketsuppipullo aukeaa huolella. Jos joukkue pystyy jatkamaan siitä, mihin Suomea vastaan jäi, on heikommille vastustajille kauhunhetkiä tiedossa. Kisaisäntä on monipuolinen ryhmä, joka on vahvasti roolitettu – mitään harjoitusotteluita ei enää tässä vaiheessa ole syytä muistella. Kotikaukalossaan joukkue taistelee menestyksestä turnauksessa.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
"Tää on täyttä..."
"Skeidaa?"
"Tää on höpöhöpö-hommaa"
"Mä oon vähän eri mieltä Villen kanssa"
"Vanhana maalivahtina?"

Siellä oltiin studiossa Nemon ja RD:n toimesta hieman eri mieltä Tshekin 1-0-maalin hylkäämisestä. 😅

#ihankaikki #viaplaymmlätkä #mmkisat #leijonat

Norja on edelleen jääkiekkomaailmassa lilliputti, joka ei kelpaa edes EHT:lle. Yksittäisiä pelaajia on aikojen saatossa yltänyt vuonojen keskeltä esimerkiksi Liigaan ja SHL:ään, mutta esimerkiksi NHL:ssä on ollut todella hiljaista, mutta tällä kaudella nähtiin pitkästä aikaa uusi norjalaiskasvo taalaliigassa. MM-joukkueessakin mukana on ykköstähden Mats Zuccarellon lisäksi myös Tampa Bay Lightning -debytantti Emil Lilleberg. Kookas puolustaja ei välttämättä ole käänteentekijä, mutta hoitaa oman tonttinsa varmuudella.

Tšekin ryhmä on Norjaa kokonaisvaltaisempi, taitavampi, pelinopeampi ja sen maalivahtiosasto on luokkaa maailman. Ilveksestä tuttu Anaheim Ducks -vahti Lukas Dostal oli Leijonia vastaan loistava, mutta myös taustalla on NHL-tason osaamista löytyy myös taustalta Petr Mrazekin ja Karel Vejmelkan muodossa. Pelivalinnaksi otetaan kisaisännän voitto vähintään kolmella maalilla (Tšekki -2,5).

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Tšekki -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.