UHMAPELAAJAT pe 12.11. klo 19:00

Norja U21 - Suomi U21

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pikkuhuuhkajat yrittää ylöspäin!

Huuhkajien Bosnia-peliä voidaan lämmitellä Pikkuhuuhkajien ottelulla Norjaa vastaan. Vieraspeli on sinällään tärkeä, sillä voitto siitä antaisi paremman jalansijan kohti lohkokakkosen paikkaa – tappioton Kroatia on tällä hetkellä vahvoilla lohkossa. Pelejä on kuitenkin vielä runsaasti jäljellä, ja kaikki on mahdollista.

Pikkuhuuhkajien edellinen matsirypäs oli kaksijakoinen. Vieraissa pelattu tasapeli Azerbaidzhania vastaan jätti toivomisen varaan, mutta Ratinassa kaatui Itävalta komean esityksen jälkeen. Tuossa ottelussa Naatan Skyttä osui kahdesti ja Oliver Antman komppasi yhdellä osumalla.

Norja on osoittanut olevansa laatuporukka. Joukkueessa on pelaajia laadukkaista seurajoukkueista, ja etenkin norjalaisten kookas hyökkäyskalusto herättää vastustajissa kunnioitusta. Neljästä lohko-ottelusta Norja on voittanut kolme – ainoa tappio tuli juuri lohkoa johtavalle Kroatialle.

Molemmilla joukkueilla on tulivoimaa ja illalla Areenasta kannattaa vahtia matsi, josta on odotettavissa hyvin viihdyttävä. Vetoja laitetaan kaksi – pääpaino runsasmaalisuudelle ja sivuosumaa haetaan Pikkuhuuhkajien venymisestä.