UHMAPELAAJAT pe 09.12. klo 19:00

Norrie - Fritz

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ota ilo irti Saudi-Arabian turnauksen erikoissäännöstä! Se nostaa ainakin tämän tulisen syöttäjän osakkeita

Diryahissa homma lämpenee kohti finaalia! Kolmen päivän pikaturnauksessa finaaliin pääsevät pelaajat kuittaavat puoli miljoonaa dollaria mieheen ja voittajalle on pöydällä lisäksi miljoona. Välieriin päässeet pelaajat saivat mukavasti 250 000 dollarilla kassansa auki torstaina ja perjantaina on tarjolla lisää tilintäytettä, jotta ei loppumaan pääse. Turnauksessa on yksi erikoissääntö, joka on syytä tiedostaa betsivalintoja pohdittaessa.

Cameron Norrie voitti avauspäivänä Nick Kyrgiosin ja pudotti Stéfanos Tsitsipásin. Erityisesti Kyrgiosin tappio pidennetyillä tie breakeilla (paras kolmesta) ratkaistussa otteluissa avauskierroksella pääsi yllättämään. Toki yllätyksenä voi pitää myös Tsitsipásin aikaista putoamista jatkosta, mutta erikoisuudet tuskin loppuvat tähän. Pidennetty tie break on käytössä myös välierissä, mutta ainoastaan kolmannen erän osalta. Jos molemmat voittavat yhden erän, ratkaistaan voittaja suoraan katkaisupelillä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Muuttujia on tavallista enemmän. Vaikka rahaa on pöydällä tajuton määrä, ei pelaajilla ole samanlaista urheilullista panosta kuin ATP-kiertueella. Taylor Fritz oli kuitenkin odotetun huikaiseva avauspäivänä ja jatkoi käytännössä siitä, mihin ATP-finaaleissa Torinossa jäi. Monipuolinen yhdysvaltalainen nakutti puolivälierissä Hubert Hurkaczin pellolle erin 2–0 (7–6, 7–5) ja loistava oma syöttö oli avain onneen. Fritz ei hirveästi jättänyt puolalaiselle mahdollisuuksia ykkösellään, jolla voitti 41/43 pistettä.

Norrie on lähtökohtaisesti kohtuullinen palauttaja, mutta Fritzin syöttäminen on liian kuumaa kamaa tällä hetkellä. Kun huomioidaan myös tiebreak-ratkaisun kohonnut todennäköisyys, on kelkka yksinkertaisesti pakko kääntää yhdysvaltalaisen suuntaan. Lunasta ensitalletuksesi tuplana ja ota voitot kaksinkertaisena! Avaa pelitili TonyBetille tästä.