Allsvenskan ma 21.08. klo 20:10

Norrköping - AIK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Katseet kohti Allsvenskania – jatkuuko Norrköpingin maali-iloittelu putoamisuhan alla olevaa AIK:ta vastaan?

Allsvenskanissa kierros laitetaan maanantaina pakettiin AIK:n matkatessa Norrköpingin vieraaksi. Sarjataulukon perusteella Norkköpingin voisi kuvitella olevan jopa selvästi putoamisuhan alla olevaa AIK:ta vahvempi, mutta tulosten taustalla joukkueiden peliesitykset maaliodottamien valossa on olleet hyvin tasaisia.

*Lue tipsi loppuun ja nappaa peräti 30€ arvoinen ilmaisveto!

Norrköping löytyy peräti sijalta 5. ja edellisillä kierroksilla tulosta on tullut hyvään tahtiin – mitään erityisen kovia päänahkoja ei kuitenkaan ole irronnut. Maaliodottamiin nähden Norrköping on kuitenkin ollut tällä kaudella sarjan suurimpia ylisuorittajia ja varsinkin 31 tehtyä maalia on vahvasti yläkanttiin siihen nähden millaisia paikkoja kotijoukkue on onnistunut luomaan. Arnor Traustason on noussut joukkueen parhaaksi maalintekijäksi seitsemällä osumalla, mutta hänen pelikunto on vielä epävarma pelattuaan viime matsissa vain ensimmäisen puoliajan.

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
Något alldeles extra av Vito 🔥

Ett av säsongens vackraste mål fastställde slutresultatet 1-3 borta mot Halmstad 🎥

⚪️🔵#ifknorrköping

AIK on myös niin ikään parantanut otteitaan hurjasti alkukaudesta, sillä kaikissa kilpailuissa edellisistä 10 ottelusta vain kaksi on päättynyt tappioon. Kyseiset ottelut AIK pelasi kahta kärkijoukkuetta Häckeniä ja Elfsborgia vastaan, joten edes tiukkoja tappioita ei voi erityisen heikkoina suorituksina pitää. Vieraat ei kuitenkaan voi nostaa jalkaa kaasulta, sillä edelleen putoaminen on todellinen uhka – sijoilla 12-15 olevat joukkueet on yhden pisteen sisällä, mutta AIK:lla toki on vielä muita joukkueita yksi matsi vähemmän pelattuna.

Uhmapelaajien arvioilla parhaat peli-ideat löytyy vähämaalisuudesta ja lapulle poimitaan alle 2,5 maalia 1,97 kertoimella. Norrköpingin hyökkäyspelaaminen ei ole ollut niin vahvalla tasolla mitä pelkästään tehdyt maalit antaa ymmärtää ja Traustasonin mahdollinen poissaolo vaikeuttaa isäntien tilannetta. AIK:n puolelta merkittävin poissaolija on hyökkääjä John Guidetti, joka tosin on viime aikoina jäänyt hieman vähemmälle peliajalle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Norrköping-AIK alle 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.