Allsvenskan su 23.07. klo 16:00

Norrköping - Degerfors

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat käyntiin – Norrköpingin ja Degerforsin välillä ei ole tietoakaan puolustuksesta!

Sunnuntaina Allsvenskaniin on helppo povata maalijuhlia, kun Norrköping saa vieraakseen Degerforsin. Vieraiden puolustuspelaaminen on tällä kaudella ollut kaukana pääsarjatason vaatimuksista ja myös Norrköpingin matka on kääntynyt alamäkeen. Ennen edellisen kierroksen voittoa Norrköping oli päästänyt kuudessa peräkkäisessä ottelussa jokaisessa kaksi maalia omiin, joten selvästä suosikin asemasta huolimatta kotijoukkue ei tule helpolla pääsemään.

*Tsekkaa tästä heinäkuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Norrköpingin pistetahti on hidastunut kauden edetessä, mutta suurena yllätyksenä se ei kuitenkaan tullut, sillä alkukaudesta joukkueella oli tuuri puolellaan molemmissa päädyissä kenttää. Viime kierroksella kuitenkin irtosi pitkästä aikaa täydet kolme pistettä, kun Mjällby kaatui Arnor Traustasonin kahdella osumalla. Yksi suuri huoli tällä hetkellä on se, että hyökkääjä Christoffer Nymanilla on jo tovin kestänyt kuivempi jakso käynnissä. Poissaolojen osalta näillä näkymin vain Marcus Baggesenin pelikunto on epävarma.

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
Arnor Traustasons tredje i ligan och kvällens ledningsmål! 🤩

⚪️🔵#ifknorrköping

Degerfors onnistui toissa kierroksella nappaamaan yllätysvoiton Brommapojkarnan vieraana, mutta heti perään Siriusta vastaan joukkue palautettiin takaisin maan pinnalle. Sirius oli kiistatta vahvempi ja vei voiton lukemin 0-3. Vieraat on tällä kaudella ehtinyt päästämään hurjat 40 maalia omiin ja esimerkiksi sarjan heikoimpana joukkueena pidetty Varberg on päästänyt 29 maalia yhden ottelun vähemmän pelanneena. Hyökkäyspäästä puolestaan Dijan Vukojevic on loppukauden sivussa, mutta muuten vieraiden pitäisi päästä hyvällä rosterilla liikkeelle.

Tähän taistoon katseet käännetään runsasmaalisuuden suuntaan ja yli 2,5 maalille tarjotut 1,63 kertoimet kelpaa kupongille. Degerforsin puolustusta on kuritettu mielin määrin läpi kauden eikä maalintekovastuu jää pelkästään kotijoukkueelle. Degerfors pystyy myös luomaan riittävän määrän paikkoja ylöspäin varsinkin kun Norrköpingin puolustuspelaaminen ei huipputasolla ole – se on viime aikoina alkanut näkymään myös tulostaululla.