Allsvenskan su 02.07. klo 16:00

Norrköping - Häcken

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö Norrköpingilla on tuurit puolella, vai laittaako Häcken kotijoukkueen mankeliin?

Sunnuntaina Allsvenskanin puolella Häcken matkaa Norrköpingin vieraaksi. Häcken nousee vieraissakin todella selväksi suosikiksi, varsinkin kun isäntien otteet juuri ennen taukoa oli menossa vahvasti alamäkeen. Vaikka Norrköping toki on ihan kelvollinen nippu, jää se vertailussa pahasti Häckenin tulivoimaisen hyökkäyksen jalkoihin.

*Tsekkaa vihje loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

Molemmilla joukkueilla on tullut hieman muutosta rosteriin, kun Norrköpingin avainpelaajiin kuulunut Arnor Sigurdsson vaihtoi maisemaa samoin kuin Häckenin Lars Larsen. Sigurdsson ehti viimeistellä viisi maalia ja tarjoilla yhden maalisyötön ja puolestaan Larsenin saldoksi jäi tehot 5+6. Ennen kaikkea Norrköpingille kyseessä on kova isku, sillä nyt hyökkäyspelaaminen on entistäkin enemmän vain Christoffer Nymanin varassa.

Norrköping keräsi ennen taukoa neljästä ottelusta vain yhden pisteen ja sitä edeltävät voitot tuli häntäpään heittopusseja vastaan, joten mietittävää on varmasti ollut tauon aikana. Häcken puolestaan on kiivaasti mukana mestaruustaistossa ja illasta toiseen vieraiden hyökkäyskalusto pystyy luomaan maalipaikkoja erittäin hyvällä tahdilla. Benie Traore on ollut aivan jäätävässä iskussa viimeistellen peräti 12 maalia.

11tegen11

@11tegen11
Bénie Traoré
Age: 20
Country: 🇨🇮
Club: Häcken
Position: ST

Promising signs in 2021, but missed all of 2022 with a broken leg.
Now the scoring sensation of the 2023 Allsvenskan with 12G in the first 13 games.
Four pens though, so the profile looks good rather than great.

#POTD

Molemmat joukkueet pääsee matsiin näillä näkymin ilman sen suurempia poissaoloja ja Uhmapelaajat saa Häckenin vielä jopa markkinaa suuremmaksi suosikiksi. Norrköping on ylisuorittanut maaliodottamiin nähden molemmissa päädyissä kenttää ja mikäli Häcken saa pyörät pyörimään, on sillä kaikki avaimet laittaa isäntien puolustus pahasti solmuun. Lapulle otetaan suoraa vierasvoittoa Betsamigon tarjoamalla 1,72 kertoimella – mikäli tili vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja nappaa 25€ ilmaisveto!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.