Allsvenskan ma 10.07. klo 20:00

Norrköping - Halmstad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Norrköpingin voitoton jakso jatkuu – ilmaisvedolla kelpaa hypätä Halmstadin kelkkaan!

Maanantaina Allsvenskanin osalta laitetaan kierros pakettiin kahden ottelun voimin. Toinen taistoista käydään Norrköpingin isännöidessä Halmstadia. Joukkueet löytyy sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoilta 6. ja 7., mutta hieman yllättäen Halmstad on joukkueista se, joka on kerännyt pisteen enemmän. Kumpikin on 13 otteluun päästänyt 17 maalia, mutta Halmstad on itse viimeistellyt vain 13 osumaa – Norrköpingin saldona on 20 tehtyä maalia.

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 30€ ilmaisveto!

Norrköping on puhtaasti toteutuneiden maalien valossa näyttänyt kaksikosta vahvemmalta, mutta maaliodottamien osalta tilanne on selvästi tasaisempi. Kumpikaan ei ole erityisen vahvasti esiintynyt, mutta kotijoukkueella on ollut viimeistelykengät astetta paremmin jalassa ja myös omassa päädyssä pomput on olleet suotuisia. Edelleen yläkerrassa on kuitenkin Arnor Sigurdssonin kokoinen tontti täytettävänä ja Christoffer Nymanin maalitehtailu on hidastunut, mutta vastaavasti Victor Lind on ottanut suurempaa roolia viimeistelyn suhteen.

IFK Norrköping

@ifknorrkoping
𝟑 𝐦å𝐥 - 𝟒 𝐦𝐚𝐭𝐜𝐡𝐞𝐫 🫡

Victor Lind har gjort 3 mål på de fyra senaste allsvenska matcherna. Missa inte chansen att se danskens nästa mål.

ifknorrkoping.ebiljett.nu

Halmstad on onnistunut keräämään kelvollisen kasan voittoja, mutta sarjasijoitus ylemmässä keskikastissa tuskin tulee loputtomiin pysymään mikäli hyökkäyspelaamiseen ei ala löytyä uusia variaatioita. Viktor Granath on tehnyt oman osansa, mutta taustalla tulituki on vähissä. Edellisellä kierroksella Halmstad sai jopa olla tyytyväinen maalittomaan tasapeliin Göteborgia vastaan, sillä se ei onnistunut luomaan hyökkäyssuuntaan oikeastaan yhtään mitään.

Kokoonpanorintamalla pientä miinusta joudutaan antamaan kotijoukkueelle, sillä Jacob Ortmark on sivussa ja Jesper Ceesayn pelikunto on epävarma. Vieraat sen sijaan pääsee näillä näkymin otteluun ilman minkäänlaisia kokoonpanohuolia. Vaikka Norrköping toki on hieman vahvempi joukkue ja kotikentällä ennakkosuosikki, ei Uhmapelaajat kuitenkaan niin rajua tasoeroa osta mitä kertoimet antaa ymmärtää. Halmstadin +0,5 tasoitukselle kelpaa pienen panoksen iskeä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Halmstad +0,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.