AFCON 2022 to 20.01. klo 18:00

Norsunluunrannikko - Algeria

Kumpi menee jatkoon huippumatsista — Norsunluunrannikko vai Algeria?

Tänään pelataan huippumatsi AFCONISSA! Norsunluunrannikko vs. Algeria. Everything on the line. Kuka menee jatkoon kuolemanlohkosta?

Panoksia siis on.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Algerialla on tökkinyt maalinteko. Viime pelissä odottamaa 1,33 ja tuloksena 0 maalia. Ekassa pelissä 1,70 ja saldona 0 maalia. Eli nakkikiska matikalla on Algeria luonut kolmen maalin verran ja he eivät ole tehneet yhtään.

Tässä on potentiaalia siis sille, että ketsuppipullo aukeaa, vaikka sitä sanotaan, että tapahtumilla ei ole muistia. Norsunluunrannikon saldo on tässä vaiheessa kolme tehtyä, ja tässä voisi kuvitella, että kenties varovaisesta alusta huolimatta, niin tulee yli 1.5 maalia @ 1,50 olemaan Doualan paskasta kentästä huolimatta melko turvallinen veto.

Yksilötaitoa on paljon kentällä tämän turnauksen mittapuilla.

Game-state saattaa muuttua hyvinkin äkkiä ja lopussa joutuu jompikumpi riskeeraamaan. Having said that, niin alkaa tipsin toinen osa nyt.

Jos matsin jaksaa väijyä niin löytyy paras tienestipotentiaali livestä. Sanotaan jos eka 15-20min on todella varovaista ja rikkonaista niin muuttuu linja ja kertoimet hyvinkin äkkiä. Live-markkinalla on ollut taipumusta ylireagoida underin suuntaan livessä.

Tiedote päättyy. Kannatti klikata auki vaikka panossuositus ja kertoimet eivät välttämättä olleet niin seksikkäitä. Omat silmät ovat ainakin jälkimmäisen suuntaan, niin kauan kun markkina ei ala sekoilemaan ja tämä säilyisi siinä 1,45-1,55 maastossa. Kiitos alerts.

Matsi tulee myös todella mainioon 18:00 aikaan, joten eipä silloin telkkarista tule muutakaan ¯\_(ツ)_/¯

10 euroa pelirahaa