ke 07.02. klo 22:00

Norsunluurannikko - DR Kongo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kisaisännillä huikeaa draaman kaarta – vedoissa mennään markkinoita vastaan!

Kovinkaan moni ei odottanut Norsunluurannikon pääsevän turnauksessa välieriin asti, sillä joukkueen taival on kisoissa ollut kaikkea muuta kuin siloteltu. Vastaan tuleva Kongon demokraattinen tasavalta (DR Kongo) otti vasta puolivälierissä kisojen ensimmäisen suoran voittonsa – alkulohkosta joukkue meni legendaarisesti jatkoon kolmella tasapelillä. Nyt edessä on kova koitos, jossa kisaisännillä toimivilla Norsuilla on kotietu.

Norsunluumiehet saivat alkulohkon päätteeksi hirvittävän selkäsaunan Päiväntasaajan Guinealta, ja valmentaja vaihtui. Niinpä Senegalin pudottaminen pilkuilla sekä Malin upottaminen viime hetken jatkoajan lisäaikamaalilla ovat olleet balsamia kisaisäntien haavoille. Malia vastaan pelattiin vieläpä valtaosa matsista yhden miehen vajauksella. Pelikiellossa välierässä on yhteensä kolme pelaajaa, ja tämä porukka tarvitsisi kieltämättä parempaa hermokontrollia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Celeb Photographer 🇨🇲📸

@Steve_Labile
Ivory coast has never been lucky in this stadium 🏟

SEE You TOMORROW 👀 👀

🇨🇮 vs 🇨🇩
#TotalEnergiesAFCON2023 #CAN2023

DR Kongon pääsyä välieriin edelsi voitto Egyptistä pitkän pilkkukisan jälkeen, ja viidennessä pelissä saatu suora voitto Guineaa vastaan. Kongolaisten käyrä on siis nousujohteinen, ja välierään tulee hyvässä iskussa oleva joukkue. Puolivälierässä DR Kongo joutui 20 minuutin kohdalla tappioasemaan, mutta joukkueen hermot kestivät kiitettävästi pelata omaa peliään, ja voitto tuli lopulta selkein 3-1 numeroin. Kongolla on useita pelaajia, jotka missaavat finaalin jos ottavat välierässä kortin.

Markkinat ovat asettaneet tämän matsin maaliodottaman todella alas – kenties vanhasta muistista. Varsinkaan Norsunluurannikko ei ole vaikuttanut mitenkään underilta joukkueelta, ja DR Kongokin pystyy ratkaisuihin. Niinpä otetaan rohkeasti overia. Jokainen pystyy asettamaan riskitason haluamalleen paikalle, mutta pistetään suositukseen rohkeasti vähintään kolme maalia varsinaisella peliajalla.

Nappaa kierrätysvapaa 10€ ilmaisveto!

Nopeampi tarjoaa Uhmapelaajille kierrätysvapaan 10€ ilmaisvedon ilman pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja saat 10€ ilmaisvedon:

1. Siirry TÄSTÄ Nopeammalle
2. Avaa pelitili ja talleta vähintään 10€
3. Aseta veto Yli 2.5 maalia 10€ panoksella.
4. Kun veto on ratkennut saat 10€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.