AFCON 2022 ke 26.01. klo 18:00

Norsunluurannikko - Egypti

Töriseekö norsu vai määrääkö faarao? Tässä turnauksessa toinen jättiläisistä on selvä pikkuveli!

Norsunluurannikko tai Egypti lentää pihalle jo neljännesvälierissä Afrikassa, mikä tarkoittaa yhden ison maan lähtevän jälleen kotimatkalle. Aiemmin Nigeria jäi jo ensimmäiseen pudotuspeliinsä, kun Tunisia runttasi jatkoon ja hallitseva mestari Algeria floppasi totaalisesti jääden alkulohkoon. Elefanttilauma on ollut yksi turnnauksen värikkäimmistä, mitä tulee ottelujen sisältöön. Faaraomiehistön kaikki ottelut puolestaan ovat päättyneet tämänkinkertaisille kisoille todella tyypilliseen 1–0-tulokseen jompaan kumpaan suuntaan.

Egypti kärsi ainoan tappionsa alkulohkovaiheessa Nigeriaa vastaan ja onnistui voittamaan Guinea-Bissaun sekä Sudanin. Joukkueella on kyllä hyökkäyspään potentiaalia esimerkiksi Mohamed Salhin muodossa, mutta kovin vajaaksi ovat sen esitykset yläkerrassa monen muun joukkueen tavoin tässä turnauksessa jääneet. Egypti on hallinnut otteluitaan valtaosin näennäisesti, mikä erottaa sen Norsunluurannikosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Elefanttilauma on pystynyt latomaan turnauksessa jo kuusi maalia ja viimeisessä alkulohkokamppailussaan joukkue sinetöi kisojen tähän saakka suurimman flopin Algerian putoamisen jatkosta 3–1-voitollaan. Maalintekovastuu on jakautunut melko laajalle, kun ainoastaan Arsenalia seurajoukkuetasolla edustava Nicolas Pepe on viimeistellyt kaksi osumaa.

Salah on usein jäänyt yksinäiseksi tähdenlennoksi Egyptin hyökkäyksissä, eikä tämän vahvuuksia ole päästy riittävästi hyödyntämään. Esimerkiksi loistavasti ajoitetuista pystyjuoksuista tai tyhjiin tiloihin hakeutumisesta ei ole mitään hyötyä, jos joukkuekaverien pelinopeus tai laatutaso ei riitä palloa tarjoilemaan. Norsunluurannikolla tilanne on siinä mielessä toinen, että joukkue on täynnä laatupelaajia, jotka ovat kykeneväisiä todella nokkeliin suorituksiin hyökkäyskolmanneksella. Tulivoimaakin piisaa, kun Pepen lisäksi hyökkäyksessä pelaavat niin Sebastian Haller kuin Wilfried Zaha.

Uhmapelaajat povaa parin vuoden päästä kisaisäntänä toimivalle Norsunluurannikolle erinomaista jatkoa turnauksessa. Joukkueen näytöt puhuvat puolestaan, ja vaikka ottelusta puhutaan kaikissa tuuteissa – itse asiassa myös meillä – jättiläisten kohtaamisena, on Egypti näissä kisoissa selvä pikkuveli suhteessa oranssivalkovihreisiin. Pelivalinta on helppo nimetä: kotivoitto varsinaisella peliajalla 1X2-markkinassa.


Näin saat Norsunluusta maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Norsunluurannikko voittaa (1X2) ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa