ma 12.11. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open: Barry Hawkins – Chen Zifan | Englantilaisen ylikävely luvassa avauskierroksella

Northern Ireland Open alkaa maanantaina nimensä mukaisesti pohjois-Irlannissa. Avauskierrokselta lähdetään metsästämään helppoja osumia, kun englantilainen Barry Hawkins (maailmanlista 6.) kohtaa kiinalaisen Chen Zifanin (maailmanlista 89.)
Hawkins on todella monipuolinen ja lahjakas pelaaja. Englantilainen on parantanut otteitaan kahden vuoden takaisesta merkittävästi, ja onkin kivunnut maailmanlistalla takaisin ansaitsemilleen sijoille. Hawkinsin peli perustuu loistavaan breikinrakentelutaitoon sekä hyviin turvalyönteihin.
Hawkins on todella hyvä pussittamaan vaikeitakin palloja, mikä lisää merkittävästi miehen mahdollisuuksia frameissa joissa pelataan pelkästään muutamia värejä ratkaisun saamiseksi. Viime otteluissa englantilaisen peli on hieman tökkinyt – viimeiset seitsemän ottelua ovat tuoneet miehelle vain neljä voittoa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Zifanin esityksiä kiertueella ei voida pitää millään mittapuulla hyvinä. Täysin haastajatason pelaajaksi laskettava kiinalainen on voittanut viimeisestä 12:sta ottelustaan ainoastaan yhden. Zifanilla on suuria ongelmia breikin rakentelussa ja etenkin turvalyönneissä. Nuorehkolla kiinalaisella on vielä kosolti työsarkaa vakiinuttaakseen paikkansa kiertueella.
Ottelusta on tulossa erittäin yksipuolinen. Paras seitsemästä-formaatilla pelattavaan otteluun tarjotaan kuitenkin yllättävän kovia kertoimia Hawkinsin voitolle tasoituslinjoilla. Tartumme -2,5 linjaan korkealla panostuksella. Lisäksi 4-0 tulosvedon kertoimessa on reilusti ilmaa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ