ti 13.11. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open: Jordan Brown – Robin Hull | Suomalaisella loistava mahdollisuus edetä toiselle kierrokselle

Northern Ireland Openin avauskierroksen ottelut jatkuvat tiistaina. Suomalaisväriä nähdään pöydän ääressä yhdessä iltaotteluista, kun kotimaassaan pelaava Jordan Brown (maailmanlista 105.) ottaa mittaa Robin Hullista (maailmanlista 81.)
Brown on mukana kauden kolmannessa ranking-turnauksessaan. Pohjois-irlantilainen pelaa todella maltillista peliä ja miehen vahvuudet ovatkin turvalyönneissä ja breikin säilytysvarmuudessa. Brownin taso ei kuitenkaan ole läheskään riittävä hätyyttelemään aivan maailman kärkipelaajia, mutta heikompia vastuksia vastaan miehellä on todella hyvät saumat yllättää joka ottelussa.
Brown on pelannut viime ottelut tasoonsa nähden loistavasti – hän on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme, yhden muunmuassa belgialaista Luca Breceliä vastaan, joka on maailmanlistalla sijalla 13.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Hullin alkukausi oli todella vaikea johtuen miehen sairastamasta servikaalisesta dystoniasta, joka aiheuttaa pään ja oikean käden tärinää. Suomen ainoan touria kiertävän pelaajan peli parani kuitenkin merkittävästi hänen saatua lääkitystä ja oireiden lievennyttyä. Hull on tasaisen varma pelaaja, joka on erittäin hyvä rakentamaan breikkiä. Suomalaisen snookerin ylpeys on myös tavallista parempi pitkän matkan pussittaja.
Hullin viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet osittain sairastelusta johtuen vain yhden voiton, mutta miehen vastukset ovat myöskin olleet todella tasokkaita. Viimeisessä ottelussaan Hull kohtasi todella tasokkaan kiinalaispelurin Ding Junhuin, joka on maailmanlistalla sijalla 8. Monien yllätykseksi Hullin onnistui voittaa peräti neljä framea paras yhdestätoista-formaatilla pelatussa ottelussa.
Ottelu on kertoimien valossa melko tasainen, Hull on arvioitu hienoiseksi ennakkosuosikiksi otteluun. Nyt kun Hull on jälleen täydessä kunnossa, on hän todella paljon tasokkaampi pelaaja kuin kotimaassaan pelaava Brown. Kertoimet ovat aivan liian varuillaan Hullin sairastelun vuoksi, mikä on nyt historiaa. Otamme Hullin voiton lapulle pienellä tasoituksella, sekä pienellä panostuksella tulosvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ