ti 13.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open: Mark Selby – Anthony Hamilton | Malttia ja taitoa saman pöydän ääressä

Northern Ireland Openin avauskierroksen ottelut jatkuvat tiistaina. Iltapäivällä on jälleen tarjolla jännitystä kun maailman ykkösnimi, englantilainen Mark Selby saa vastaansa maanmiehensä Anthony Hamiltonin (maailmanlista 29.)
Selby on pysytellyt turvallisen tuntuisesti maailmanlistan piikkipaikalla viime vuodet. Maailman järkevintä ja harkituinta peliä pelaava tyylikäs englantilainen perustaa pelinsä todella hyviin turvalyönteihinsä sekä breikin säilytysvarmuuteen. Selby ei ota koskaan turhia riskejä, vaan pyrkii pussittamaan ainoastaan pallot, joissa hän uskoo onnistuvansa lähes 100% varmuudella. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuoneet ”Jesterille” neljä voittoa, molemmat tappiot näissä otteluissa englantilainen on kärsinyt hyvin esiintyneelle Neil Robertsonille.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Hamilton on tourin epätasaisimpia suorittajia. Melko iäkkään englantilaisen peli saattaa ajoittain toimia montakin turnausta putkeen, kun taas välillä miehen pelistä ei tule viikkokausiin yhtään mitään. Tällä hetkellä Hamiltonin peli ei todellakaan ole parhaimmassa vireessä – viimeiset kolme ottelua mies on hävinnyt järjestäen. Parhaina päivinä Hamiltonin aggressiiviset pitkät pussitukset uppoavat pussiin tappavan tehokkaasti ja hänen rohkea breikinrakentelunsa näyttää todella helpolta. Hamilton on ihme kyllä menestynyt otteluissaan Selbyä vastaan historian aikana erittäin hyvin – voittaen kaksikon kuudesta kohtaamisesta peräti viisi.
Selby on valtaisa ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta Hamiltonin rohkeampi pelityyli on osoittautunut vuosien aikana todella toimivaksi maailman ykköstä vastaan. Hieman heikossa vireessä olevan Hamiltonin suoran voiton lyöminen olisi yltiöoptimistista, mutta plussatasoituksilla miehen voittoa kannattaa todellakin pelata loistavilla kertoimilla. Sivubetsiksi lähtee frameoveri, minkä pitäisi osua helpohkosti.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ