ke 14.11. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open: Mark Williams – Ali Carter | Hallitseva maailmanmestari lauluun jo toisella kierroksella?

Northern Ireland Openin toisen kierroksen ottelut alkavat keskiviikkona. Päiväpeleistä poimimme lisää pelattavaa ottelusta walesilaisen Mark Williamsin (maailmanlista 2.) ja englantilaisen Ali Carterin (maailmanlista 18.) väliltä.
Hallitseva maailmanmestari Mark Williams aloitti kauden ryminällä voittamalla rahakkaan World Open-turnauksen. Williams ei kuitenkaan ole pystynyt pitämään loistavaa virettä yllä – mies on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan ainoastaan kaksi.
Normaalisti loistavana pitkän matkan pussittajana tunnettu Williams on tuskaillut nimenomaan pitkien pussitusten kanssa. Walesilaisen breikinrakentelu ei myöskään ole kulkenut viime kauden tapaan.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Carter on aloittanut kauden erittäin vahvasti ja voittanut viimeisistä viidestä ottelustaan neljä. Turnauksen avauskierroksella myös englantilainen Paul Davison oli suupala Carterille miehen napattua helpon 4-1 voiton.
Kuumakallen maineessa oleva englantilainen on erittäin varma pussittaja niin pitkältä kuin lyhyeltäkin matkalta. Mies on todella hyvä myös turvalyönneissä. Carter häviää frameja ja otteluita useimmiten liian rohkean pelityylinsä takia, mutta miehen ollessa iskussa on hän todellinen uhka myös maailman kärkinimille.
Williams on lievä ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta Carterin hyvä vire ja Williamsin hieman tuskainen alkukausi pakoittavat lyömään englantilaisen voittoa lapulle. Myös frameoveri on todella hyvä kohde lähtökohtaisesti tasaiseen otteluun.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ