ke 14.11. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open : Sam Craigie – Li Hang | Nuoren englantilaisen voitolle todella kummallisia kertoimia

Northern Ireland Openin toinen kierros alkaa keskiviikkona. Turnauksen edetessä myös kohteet paranevat, ja toiselta kierrokselta poimitaankin taskuun herkullisia kohteita ottelusta englantilaisen Sam Craigien (maailmanlista 101.) sekä kiinalaisen Hang Lin (maailmanlista 39.) välillä.
Craigien listasjoitusta ei kannata liialti tuijottaa – nuoren englantilaisen matala listasijoitus johtuu siitä, että hän ei pelaa kovinkaan paljon turnauksia, jolloin hänen palkintorahansa jäävät merkittävästi muita tasoisiaan pelaajia alhaisemmiksi.
Craigieta ei voi todellakaan laskea pois edes turnauksen voittokamppailusta, sillä nuori englantilainen on todella varma breikinrakentaja, minkä lisäksi hän on todella hyvä pitkissä pussituksissa. Turvalyöntejäkään ei sovi laskea Craigien heikkoudeksi. Poikkeuksellinen nuori pelaaja on todella varma suorittaja, eikä häneltä nähdä niin sanottuja ”ohipelejä” juuri koskaan.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Li on englantilaisesta kilpakumppanistaan poiketen todella epätasainen suorittaja. Parhaina päivinään Li on todella hyvä pussittaja pidemmältäkin matkalta ja todella luonteva breikinrakentaja. Toisinaan Li huitoo palloja aivan mihin sattuu ja häviää itseään paljon heikommille vastuksille turhauduttuaan huonoista lyönneistään. Turvalyönnit eivät koskaan ole olleet kiinalaisen vahvuus. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuoneet hänelle ainoastaan kaksi voittoa.
Craigie on todella suuri ennakkosuosikki otteluun, mutta kertoimenlaskijat ovat kummallista kyllä asettaneet kertoimet täysin tasan. Craigien voitto naulataan kupongille niin suorana kuin frame-tasoituksellakin, valtavilla ylikertoimilla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ