ma 12.11. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Northern Ireland Open: Tom Ford – Rod Lawler | "Mustang" kurvaa helposti kakkoskierrokselle

Northern Ireland Open alkaa maanantaina nimensä mukaisesti pohjois-Irlannissa. Avauskierroksen iltapeleistä löytyi hyviä kohteita ottelusta englantilaisten Tom Fordin (maailmanlista 36.) sekä Rod Lawlerin (maailmanlista 98.) välillä.
Ford on erittäin lahjakas, mutta myös aggressiivinen pelaaja. Nuorehko englantilainen on erinomainen pitkissä pussituksissa, sekä todella taitava rakentamaan breikkiä. Fordin ongelmana ovat ajoittain heikkolaatuiset turvalyönnit. Fordin otteet ovat myöskin melko ailahtelevia otteluiden välillä, häntä ei voi todellakaan pitää tasaisena suorittajana. Viimeiset kahdeksan ottelua Ford on pelannut tavoilleen uskollisena – neljä tappiota vuorotellen neljän voiton kanssa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Lawler edustaa snookerpelaajien ikääntyneempää kaartia. Englantilainen vanhus ei ole koskaan hätyytellyt maailman kärkisijoja, mutta viime vuodet Lawler on pelannut lähinnä huvin ja urheilun vuoksi. Viimeiset kymmenen ottelua ovat tuoneet miehelle kaksi voittoa.
Lawlerin mahdollisuus piilee vastustajien helpoissa ohilyönneissä – mies on kohtuullisen hyvä rakentamaan breikkiä varsinkin pallojen ollessa levällään. Pitkät sekä vaikeammat pussitukset tuottavat sen sijaan turvalyöntien ohella Lawlerille suurta tuskaa ottelu toisensa jälkeen.
Mikäli Ford saa edes osan itsestään raahattua pöydän ääreen, pitäisi ottelun olla nopeasti ohi nuoremman englantilaisen hyväksi. Nappaamme Fordin voiton lapulle kahdella eri tasoituslinjalla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ