FA Cup su 08.01. klo 16:00

Norwich - Blackburn

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Teemu Pukin Norwichilla tehot kateissa! Onnistuuko uusi valmentaja avaamaan hyökkäyspelaamisen lukkoja?

Todella synkässä vireessä oleva Norwich isännöi sunnuntaina ottelusta toiseen väläyttelevää Blackburnia. Heti alkuun on syytä tähdentää, että Canaries ei ole joukkueista huonompi, mutta tällä hetkellä palapeli Carrow Roadilla on todella sekaisin. Toisiko uuden valmentajan kiinnittäminen heti iloa elämään? Sopimuksesta tiedotettiin lauantaina, joten järin suurta vaikutusta muuten kuin henkiseltä kantilta on vaikeaa nähdä.

Norwichin meno MM-tauon jälkeen on ollut karmeaa katsottavaa ja floppijoukkuetta luotsannut Dean Smith sai lähteä joulukuun lopussa. Väliaikaisen valmennuksen aikana ei tullut muutosta parempaan ja myös Teemu Pukin tehot katosivat. Norwich on pelannut MM-kisojen jälkeen viisi ottelua, joissa se on tehnyt kolme maalia – kahdesta ensimmäisestä vastasi suomalainen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Erinomaista kautta tahkoava Blackburn väläyttelee edelleen ottelusta toiseen ja se majailee tällä hetkellä Mestaruussarjassa kolmantena. Tietysti nyt pelataan Englannin Cupia, mikä muuttaa hieman myös lähtökohtia. Esimerkiksi Norwichilla on ensi viikolla luvassa huipputärkeä sarjakamppailu Prestonia vastaan ja tuoreella valmentajalla David Wagnerilla riittää työnsarkaa peluutusta pohdiskellessaan. Muistetaan kuitenkin, että otteluita on tahkottu sisään kovassa tahdissa MM-kisojen päättymisen jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Showing the new guy around... 👀

Watch behind the scenes footage from David Wagner's first day, now on 𝗖𝗮𝗻𝗮𝗿𝗶𝗲𝘀 𝗧𝗩 ⬇️

#NCFC

Qatarin turnaus ratkesi noin kuukausi sitten, mutta esimerkiksi Blackburnilla on pelattuja otteluita kisatauon jälkeen jo peräti kuusi kappaletta. Vieraiden pelaajatilanne on toistaiseksi hyvä ja se saa varmasti pienistä kompromisseista huolimatta laadukkaan kokoonpanon kehiin. Sam Barnes on ollut sivussa koko kauden ja Callum Brittain palannee kehiin helmikuussa. Isäntien tilanne on hieman haastavampi, kun sekä Aaron Ramsey, Jon Rowe että Jakob Sörensen jatkavat telakalla. On todennäköistä, että Wagner saattaa tehdä peluutukseen joitakin muutoksia.

Uudella Norwich-valmentajalla riittää hommia paiskittavaksi, mutta sopimus todella julkaistiin vasta eilen. Uhmapelaajat ei usko, että Wagner on taikonut aneemiseen ja tehottomaan hyökkäyspelaamiseen ihmeempää muutosta yhdessä yössä. Canaries on tällä hetkellä tuuliajolla ja Blackburn saattaa ajaa sen yli jatkoon FA Cupissa. Pelivalinnaksi otetaan Double chance -markkinassa tasapeli tai vierasvoitto (X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – X2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.