Championship ma 08.05. klo 17:00

Norwich - Blackpool

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pukki jättää hyvästit kanarialinnuille – läksiäisissä kaihoisa tunnelma

Maanantainen Norwichin ja Blackpoolin välinen Championship -ottelu ei nouse mitenkään klassikon asemaan, sillä kädenlämpöisen kauden pelannut Norwich ei taistele tällä kertaa noususta. Vieraileva Blackpool puolestaan on jo varma putoaja: kausi jatkuu syksyllä League Onessa, mikä on varmasti sopivampi taso joukkueelle. Ottelu tullaan muistamaan Teemu Pukin läksiäisinä.

Pukki vaihtaa kesän aikana maisemaa, ja voisi olettaa suunnan olevan saarivaltakunnasta etelämmäs. Mies on jättänyt Norwichissa jälkensä, ja kotkalainen pelasi kanarialinnuissa elämänsä parasta jalkapalloa. Ura alkaa kuitenkin olla auttamatta ehtoopuolella, ja nyt on vielä aikaa tehdä viimeiset liikkeet uralla – ja samalla kuitata eläkerahoja. Yleisö tulee varmasti huomioimaan sankarinsa ottelun aikana.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kehnossa iskussa olevalla Norwichilla on muutama loukkaantuminen. Pukki on satavarmasti avauksessa, ja miehelle tullaan mahdollistamaan maksimihuomio ottelun aikana. Blackpoolilla on useampia loukkaantumisia, ja katse on varmasti jo ensi kaudessa ja joukkueen jälleenrakentamisessa. Tässä ottelussa nautitaan pelistä, eikä ottelussa varmaankaan tulla näkemään erityisen tiukkaa taktikointia.

Kuitille otetaankin overia. Runsasmaalisuutta puoltaa tässä monikin asia, ja kyllä verkon voisi olettaa heiluvan päätösmatsissa. Riskitasoja otetaan korkeammalle, ja odotetaan vähintään neljän matsin syntymistä – kerroin on palkitseva. Sitten odotetaan tietoa siitä, mikä on Pukin seuraava osoite.