Valioliiga la 16.10. klo 17:00

Norwich - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kaikkea ei voi ostaa rahalla edes Valioliigassa ja nyt siitä on nähtävissä aito esimerkki

Brighton on suorittanut hienolla tasolla alkukaudella, mikä takaa sille korkean sarjasijan lokakuun maaottelutauolta palattaessa. Norwich on alittanut jopa odotukset, eikä sitä voi pitää lainkaan mairittelevana suorituksena. Seitsemässä ottelussaan joukkue on saanut aikaiseksi vaivaiset kaksi maalia ja päästettyjä osumia on peräti 16. Todellisuudessa päästettyjen osumien sarakkeessa voisi olla vieläkin pahempi lukema.

Norwich on ilmoittautunut tässä vaiheessa kautta vahvimmin putoajan paikalle. Sarjajumbon tekemisestä on ollut äärimmäisen vaikeaa löytää mitään positiivista. Nykyhetkessä tilannetta eivät helpota Todd Cantwellin, Christoph Zimmermannin saati Mathias Normannin mahdolliset poissaolot. Varmuudella riveistä on yhä sivussa pitkäaikaispotilas Sam Byram.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Lauantaina Carrow Roadilla vieraileva Brighton on ollut pienemmän budjetin joukkueista isäntien täysi vastakohta. Joukkue on pelannut tasaisesti niin kotona kuin vieraissa ja ollut erinomainen etenkin puolustussuuntaan. Vahva pelitapa ja kokemus altavastaajana olemisesta ovat tuoneet lokkipaidat pisteeseen, jossa se taistelee kymmenen ottelun rajapyykin lähestyessä yhä tasapisteissä Manchesterin molempien seurojen sekä Evertonin kanssa jaetulla kolmospaikalla, pisteen päässä Liverpoolista ja kahden pisteen päässä sarjakärjestä Chelseasta.

Vierailija on kärsinyt Valioliigassa ainoastaan yhden tappion kuluvalla kaudella, ja vaikka se pelasi kaksi tasapeliä ennen maaottelutaukoa, ei tahti ole osoittanut hyytymisen merkkejä ainakaan vielä. Brightonilla on jatkanut siitä, mihin Graham Potter on sitä systemaattisesti viime kausilla vienyt. Joukkue on kuluvalla sesongilla entistäkin valmiimpi taistelemaan yhä korkeammista sarjasijoista. Tietyllä tapaa vieraiden tekemistä ja prosessin kehitystä on ollut hienoa seurata, koska se tarjoaa uskoa siitä, että kaikkea ei voi edes hullussa jalkapallomaailmassa rahalla ostaa.

Lauantain kamppailuun otetaan pelivalinnaksi vierasvoitto (1X2). Brighton ei ole turhia pisteitä menettänyt, eikä sillä ole Steven Alzaten ja Danny Welbeckin lisäksi uusia poissaoloja. Norwich jäänee vieraiden vahvan rutiinin alle. Daniel Farken miehistöä vastaan maalinteko on ollut helpointa kaikkien Valioliiga-joukkueiden keskinäisessä vertailussa ja Potter on luotsannut miehistönsä yli huomattavasti vaikeammistakin paikoista – nyt joukkue pääsee irti tuoreella jalalla maajoukkuetauon jälkeen.