Valioliiga to 10.03. klo 21:30

Norwich - Chelsea

Teemu Pukki on yksinäinen! Norwich ajautuu väkisin Mestaruussarjaan, eikä Chelsea tarjoa armopaloja

Norwichin haaveet sarjapaikan säilymisestä ovat viime aikoina rappeutuneet kierros kierrokselta. Viiden kilpailullisen kamppailun otannalla joukkue on hävinnyt yhtä monesti, eikä otteluohjelma helpotu seuraavassakaan kamppailussa. Edellisessä ottelussa ryhmä kärsi tappion Brentfordille ja se vaikuttaisi olevan sarjajumbolle lopun alkua. Chelsea marssittaa Carrow Roadille kovan kokoonpanon. Ennakkoon matsi tuoksahtaa astetta railakkaammalta löylytykseltä.

Cesar Azpilicueta on vielä sivussa, kuten myös Reece James. Lisäksi Ben Chilwell jatkaa luonnollisesti sairastualla, mutta muuten Chelsea on torstaille täydessä kunnossa. Thomas Tuchelin joukkue oli viime viikonloppuna Turf Moorilla todella kliininen ja voitti Burnleyn peräti 0–4-numeroin. Mutta onko edes neljä osumaa tarpeeksi Norwichin vieraana?

🔥 200 KÄTEISKIERROSTA - EI KIERRÄTYSTÄ!

Saat Galaksinolta 200 käteiskierrosta ja femman Live-kasinoon! That´s it!

Ei rekisteröintiä – ei säätöä. Käteisvoitot – ei kierrätystä. Ei maksivoittoa – nosta niin paljon kuin haluat.

NÄIN SAAT KÄTEISKIEKAT

Adam Idahin loukkaantuminen syö entisestään isännän tehopotentiaalia. Vaikka Teemu Pukki edellisottelussa Brentfordille tulleessa 1–3-tappiossa onnistuikin loppuhetkillä kavennusosumassa, on suomalaistykki ollut eittämättä liian yksinäinen viime aikoina. Milot Raschica tarjoilee tulitukea, mutta yksinään tämäkään ei riitä. Koko loppukauden sivussa olevan Idahin lisäksi avainpelaajista puuttuu luonnollisesti myös Chelsea-laina Billy Gilmour.

Chelsea on todella rutinoitunut ja vakuuttava, eikä Norwichin tarjoama haaste ole laadukkaimmasta päästä. Vähintäänkin rutiininomainen voitto lohkeaa Chelsealle ja pelivalinnaksi kamppailuun otetaan vieraiden voitto nollapelillä.

10 euroa pelirahaa