Championship la 17.09. klo 17:00

Norwich - West Bromwich

Pukki-Party on taas täällä – jatkuuko maalivire lauantaina?

Norwich on Championshipissä kovassa myötätuulessa: voitot seuraavat toisiaan, ja sarjataulukossa aletaan olla oikeilla paikoilla. Lauantaina Carrow Roadilla vieraileva West Bromwich on sen sijaan taulukon väärässä päässä, sillä joukkue ei meinaa saada voittoja tilille kirveelläkään – tasapelit kun eivät kartuta pistesaalista tarpeeksi. Teemu Pukki oli viikolla kovassa iskussa, ja asiat alkavat jälleen näyttää hyvältä.

Pukki tekaisi jo ottelun varhaisessa vaiheessa kaksi maalia, kun Norwich kaatoi viikolla Bristol Cityn. Ottelun voittomaalin iski toisella jaksolla joukkueen paras maalintekijä Joshua Sargent. Kanarialintujen kauden alku näytti todella hankalalta, mutta nyt perättäisiä voittoja on jo kuusi. Samalla orastavat maalinteko-ongelmat on selätetty. Norwichilla on muutamia loukkaantumisia, mutta juuri tähän peliin ei ole odotettavissa suuria muutoksia – Grant Hanley pudonnee kokoonpanosta pois loukkaantumisen vuoksi.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRÄTYKSELLÄ

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TÄSTÄ

 

West Bromwichissa ei tämänhetkiseen tilanteeseen olla varmaankaan tyytyväisiä, ja alunperinkin näköalattomasti seuran valmentajaksi valittu Steve Bruce saa alkaa puristelemaan työpaikkansa puolesta. Viikolla WBA kärsi derbytappion Birminghamille. Maaleja syntyy, mutta omiin menee tällä hetkellä liikaa, ja putoamisviiva alkaa olla tuskallisen lähellä. Brucella on omat murheensa loukkaantumisten vuoksi.

Norwich on selkeä suosikki, mutta WBA:n perusluokka on hyvä pitää mielessä. Katseet kääntyvät maalimäärään: Norwich on tällä hetkellä hyvässä maalintekovireessä, ja WBA:lla taas soi molemmissa päissä. Maaliodottama on hieman kohollaan, ja overi maksaa tähän nähden liikaa. Siis äänestetään vähintään kolmen maalin puolesta. Pistetään betsi Tonybetille, jossa on häkellyttävän usein kilpailukykyinen tarjous.

10 euroa pelirahaa